Det ble en gutt!

Pinnsvin
Husk på pinnsvinene også! Legg noen stener mot skålens utside så får de også drikke :)

Jeg er for tiden fostermor for et pinnsvin som bloggeren bak Villa Perlesukker reddet fra den sikre død. Det ble døpt Candy, men de ante ikke hvilken kjønn det har. Det veit derimot jeg, det er så absolutt en gutt/herremann dette 🙂

Pinnsvin er enkle å kjønsbestemme om det er avslappet nok til at du får lov å se magen dens. Ser du en penis i nedre halvdel av magen (men ganske langt opp) så er det en gutt, ser du ingen penis er det en jente. På bildet under ser du penisen like ved siden av fingeren min, med foten litt pussig plassert i mellom de to. (Ikke barebare å holde et dyr på minst stressende måte skal jeg si deg)

pinnsvin-gutt-1

Candy ser ut til å være i relativt god form. Han spiser og har fin fast avføring, og har ingen synlige skader verken når jeg inspiserer han i ro, eller når han går rundt i buret sitt. Han lager av og til noen lyder som Pinnsvinhjelpen tror er hoste, så hun skal i morgen få noe parasittmedisin (det er vanlig at pinnsvinene har en form for innvollsormer i lungene og det må behandles). Jeg tar han opp en gang om dagen for å stelle buret, ellers får han være i fred.

Jeg jobber nå med en grundig post om å hjelpe pinnsvin som er i nød, den kommer på tirsdagen, og så følger jeg opp med en bloggpost om hvordan lage hagen pinnsvinvennlig 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Da foreslår jeg at du døper han om til Ludvig, etter han i Flåklypa.
    Ludvig Perlesukker kan jo være et bra navn.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her