Hagegjester i februar:

Jeg har tre typer hagegjester: Dere som følger meg her på blogg og i andre sosiale kanaler, dyrene, og sånne på to bein. Det blir ikke så mange av de tobeinede for helsa tillater ikke så mye besøk, men dyr og blogglesere får jeg jo i mengder og de er mye er mer passende for formen min 🙂

Jeg setter stor pris på gjestene mine, og denne måneden har jeg latt meg inspirert av hagefugltellingen og laget en liste over dyrene 🙂 Jeg tror nok jeg fortsetter med det noen måneder fremover, og jeg håper du blir med på det. Del gjerne din besøksliste i kommentarfelt eller på egen blogg!

Fugler:

 • Blåmeis
 • Kjøttmeis
 • Spettmeis
 • Grønnfink
 • Bjørkefink
 • Flaggspett
 • Trekryper
 • Gråsisik
 • Grønnsisik
 • Svarttrost
 • Gråtrost
 • Sidensvans
 • Stillits
 • Kjernebiter
 • Skjære
 • Kråke
 • Due

Pattedyr

 • Ekorn
 • Rådyr

Insekt:

 • Flue!

 

Fugleplakaten

Vinterfuglplakaten ovenfor dekker de 16 vanligste vintergjestene (på landsbasis), skriv den gjerne ut om du vil. Klikk her for å få stor fil, Og klikke her for å lese mer om de ulike fuglene på den. Nedenfor ser du noen flere gjester 🙂

Trekryperen har vært innom ganske ofte, en litt uvanlig gjest for meg, men veldig kjærkommen. Jeg har sett kun en, men håper han finner en kjæreste og blir her. Stillits var innom her i helgen, de ser jeg nesten aldri så det var skikkelig gøy, og så er det veldig stas at jeg har hatt fast besøk av sidensvans de siste ukene. Rådyr kan jeg spare meg for, de har vært innom tre ganger og er søte, men må nok kjøpe meg litt Revira til våren sånn at jeg får ha løkblomstene for meg selv. Og så den rareste gjesten av de alle, en flue! Jupp, den våknet opp forrige uke og virra litt forivrra rundt ute. Tenker den flua krøp tilbake i sengen igjen når snøen dukka opp…

februargjest-2

Sidensvans

 

februargjest

Stillits

gråsisik

Gråsisik

trekryper

Trekryper

kjernebiter-2

Kjernebiter

Bannertest1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

 1. Så koselig med hage gjester i februar, og med snø på bakken blir det nok gjester nå i mars og 🙂

  Koselig med fuglene, har med fugle boka og lærer jentene gleden og viktigheten med hagens fugler, når vi titter/lytter på dem.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her