Tagget/utfordret

geraniumJeg har fått to utfordringer i det siste.
Fra hagen på landet kom denne:Hver deltager svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du den videre til 6 andre personer og fører opp navnet deres. Så legger du igjenn en beskjed i bloggen deres om at du har en utfordring til de.
Hva gjorde du for 10 år siden.
Studerte til å bli sivilarkitekt ved NTNU, og var mye på Samfundet.
Hva er 5 ting som står på «gjørelista» di i dag:
Vanne
Lage og spise mat
Bytte ut bildene på høyresiden av bloggen
Vente på at mannen skal komme hjem fra Utlandet
Sitte omtrent oppå mannen og kose med han når han endelig har kommet hjem 😉
Snaks jeg liker:
Frisk moden frukt. Eventuelt salt potetgull, og sporadisk salt lakris.
Ting jeg ville gjøre om jeg var milliardær:
Hm, jeg ville nok ha satt meg ned og tenkt lenge og hardt over hva jeg kunne gjøre med pengene som jeg hadde likt å gjøre og som kunne gjøre en forskjell for andre. Gi penger til veldedige forhold er jo enkelt nok. Men i tilegg ville jeg ha tenkt på å starte fond eller tilsvarende for å hjelpe andre til å hjelpe. Det kan være forskere som jobber for å finne ut av sykdommer, det kan være til arbeid med klimaspørsmål, eller det kan være jeg velger å jobbe aktivt for å fremme god arkitektur og design (som jo ikke bare handler om at ting ser fint ut..).
Og så ville jeg ha kjøpt meg en stor eiendom ved sjøen, med flere gjesterom, masse hage og en gartner til å gjøre alt grovarbeidet 😉
Steder jeg har bodd:
Jeg vokste opp utenfor Oslo, og ellers har jeg bodd i Los Angeles, Oslo og Trondheim.
Jeg sender den videre til disse, det er naturligvis helt frivillig å være med.
Maritas hage, gabba gabba hey, Hagen på hytta, De små ting og Pauserommet
Fra Monicas hage kom denne:
«Pick up the nearest book. Open on page 123. Find the fifth sentence. Post the next three sentences. Tag five people, and acknowledge who tagged you.»
Min nærmeste bok var Gyldendals store nordiske flora.
Siden jeg slo opp på handlet om blomstene i Amarantfamilien. Sitat:
«Blomster i tette samlinger, små, uanselige, med spisse, hinneaktige eller nålformede forblad og 3-5 hinneaktige blomsterblad. 3-5støvbærere, 2-3grifler. Frukt lokkapsel eller nøtt med 1 frø.»
Jeg sender den videre til disse, det er naturligvis helt frivillig å være med.
Hageliv, Ninas lille gale verden, Mokkis hage, AnneKas blogg og Evenlyns hage

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Litt rart med sånne tilfeldigheter.
    Av en eller annen grunn låg boken «Urter som virker» av Frank J Lipp nærmest i dag,og der står «som skrevet»: Peyote var kjent som Den himmelske mors blomst,og ble brukt i den før-colombianske tid i Mexico i behandlingen av feber ,artritt og andre sykdommer,samt stimulere krigere i kamp,overvinne trøtthet og holde ut sult og tørst.
    utfordrer Wencheshage,Jacks hage

  2. Spørreskema fylt ut 🙂
    Fant ingen å sende den videre til siden alle jeg jevnlig er innom allerede har tatt den, om jeg med det tråkket i en salat håper jeg det var en liten en…

  3. Nei så hyggelig å bli utfordret. 🙂 Er jo enda litt fersk her- men skal prøve å finne fem å sende videre til. Er jo så mange med fine blogger her som man er nysgjerrig på.
    Klem fra Marianne.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her