Tomatventing…

tomatDet er mye venting involvert i haging gitt *knis*
Nå har endelig de første tomatene begynt å få farge, det er nok enda en ganske lang tid før det blir spiselige tomater, men åååå som jeg venter… 😉
(også venter jeg skrekkelig på mannen viss fly ikke fikk lov å fly så han ble en dag forsinket…)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Jøss, farge allerede?? Her har bare noen små cherrytomater såvidt begynt å poppe fram.

  Men til gjengjeld spiser vi oss nesten ihjel på reddiker og sukkererter da.

 2. Så herlige bilder du tar. Jeg koser meg inne hos deg. Jeg har ikke fått noen rose ennå men jeg har en flammentanz som står sprekkferdig og hurdalsrosen er på vei ut 😉 Jeg blir med på frk. stemor. Må ut å se i morgen om det er noen som ikke har tørket helt ut ennå. Jeg har noen i krukker da! Kos deg med mannen – det er vel stas da tenker jeg. Godt å få dem hjem igjen også… God helg 😉

 3. Å jøss tomater allerede??? Det var tidlig, men du begynte kanskje tidlig også? Jeg har kjøpt en liten plante som begynner å skyte fart nå (ca 25-30 cm) med cherrytomater. De er gode 🙂

 4. Deilige tomater, ja man har masse å glede seg til . Vi høstet sort chili idag, hjelpes det var krutt… *ler*

 5. Ja!! Kanskje «Hageblogger» kan være noe for meg også du. Ikke vist om den siden før nå jeg.
  Er det du som er administrator der kanskje ???

  Flott blogg du også, og har lært masse her allerede…, om hage, så klart.

  Fin kveld til deg.

 6. hehe, jeg sådde 1 marsj.
  Det er bare to planter som er tidlig, det er av en meget tidlig sort, og så ble de satt med mye bedre lys enn de andre. Men det er litt stas at det snart er tomater å få, kan jo fint se fargeforskjell over dagen nå 😀

 7. Her er det ting på gang ja:) Tomatene ser deilige ut allerede nå, hehe. Hvordan er de på smak forhold til butikk-kjøpte av samme type?

  Håper også å få se litt resultater fra det som vokste på småplanerommet, du har kanskje fått plantet ut og fått blomster på det meste nå? Beklager at jeg er så kjedelig og ikke tar utfordringen, det er så lite spennende å fortelle.=P

 8. Dette er første gang jeg dyrker tomater, så jeg har ingen egene erfaringer på dette med smak av eget kontra kjøpe. Men jeg har med vilje forsøkt å kjøpe tomater med ulik smak og farge og form for å prøve å bli litt kjent med tomatmulighetene. Det skal være smaksforskjell fra slag til slag. Og hjemmeavlet er jo alltid bedre enn kjøpt da en får bedre modning på det en høster selv.

  Hehe, joda, det er endel på planterommet fremdeles, og noe ute. Men ikke så mye med blomster på enda. Det er jo så mye å skrive om her, men en oppdatering fra planterommet kommer 😀

  Og, det er som jeg sa helt frivillig med sånne utfordringer 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her