Frøken Markblomst 2008, presentasjon av kandidatene

Denne posten er beklageligvis svært rotete nå, det kommer av at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Jeg jobber med å oppdatere alle postene, men det tar litt tid og disse frøkenpostene er krevende.
Her er alle kandidatene til Frøken Markblomst. D
Det kom inn 13 spennende kandidater, og jeg har virkelig kost meg med alle de ulike frøknene.
Markblomster har så mange minner for meg, jeg håper dere også kommer i god sommerstemning 😀
Avstemningen er åpen for absoutt alle. Jeg håper dere bruker stemmen deres og trekker frem den frøken dere synes er finest/ penest/ mest spennende/ morsommest/ ?
PS: Bilder og tekst er hentet fra de repspektive blogger, bildene er noe redigert for å få presentasjonen til å se grafisk ryddig ut. Flere av kandidatene har flere bilder og mer tekst enn jeg har tatt med her, så klikk deg videre og nyt 🙂
Og, husk, om du ikke fikk vært med denne gangen, det er en ny sjangse med ett nytt tema i starten av hver måned.

Frøken Gullsko, fra Litt av meg Navnkorrigering: Dette er ikke en tiriltunge/maria gullsko, men en Gulflatbelg/gulskolm (Lathyrus pratensis). Takk til observang leser som fanget opp feilen 🙂
Til sist noen alternative kandidater til Frøken Markblomst, klikk deg inn på lenkene 🙂
Første mann ut er Jøllebjelle, fra Petunia. Andre alternativ er LatMARKens BLOMSt fra Litt av meg
These are the candidates for Miss Wildflower, the competione consist of candidates from other bloggs. There is a poll in the right collum open for everybody to tell witch flower you find the most pretty, please make your voice heard 😀  (sorry about the horrendus english)
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Takk takk, det var kjekk ros for presentasjonen 🙂

    Ellers lykke til med alle valgets kvaler hihi..

    Mary 😉 I know.. me too

  2. Nå ser jeg at det stadig kommer nye stemmer i avstemningen og det er kjekt, men det er fremdeles veldig mange lesere som ikke legger igjenn noen stemme… så kom igjenn da! 😉

    Ellers så må jeg få lov å si at jeg synes latMARKens BLOMST var genial LOL Og jøllebjelle vakke dum han heller gitt 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her