Frøken Rose 2008 – konkurranseutlysning

PS: Dette er utlysningsteksten for 2008, løpende konkurranse (2009) finner du ved å klikke på bildet ved siden av.
roseDa er det atter tid for konkurranse her på Moseplassen, og denne gangen er det rosene vi gjør stas på 🙂
Frøken Rose 2008 er en uhøytidlig og åpen konkurranse for alle som har et kamera og internetttilgang, og som ser en rose de synes er vakker. Du trenger ikke ha en blogg.
På grunn av ferien så blir det en ekstra lang periode denne gangen. Jeg tar i mot påmeldinger fra og med i dag og til og med mandag 11 august. Den 12 august presenterer jeg kandidatene, og så kan dere stemme frem til og med den 18 august. 19 august utropes vinner.
Hvordan delta:
* Ta ett portrettbilde av en rose du synes er spesielt fin, om den er i din hage eller i en park spiller ingen rolle. Du kan gjerne presentere flere bilder om du ønsker, men minst ett må være av selve blomsten.
* Skriv en tekst (se mer om dette lengere ned)
* Presenter kandidaten på din egen blogg eller send den til meg pr e-post (moseplassen alfakrøll gmail.com). Presenterer du på egen blogg så er det fint om du lenker hit så leserene dine kan følge med videre eller bli innspirert til å delta.
* Varsle meg i kommentarfeltet til denne posten om at du har lagt ut kandidat i blogg eller sendt pr e-post. (viktig!)
* PS kun en kandidat pr person/blogg
Teksten skal inneholde litt om hva du synes er fint med rosen, gjerne beskrive den litt (dufter den? remonterer den? fargevariasjon? hvordan er selve planten? mm). Dersom du kjenner sortsnavnet så oppgir du det, om du ikke kjenner det men kunne tenke deg å få identifiseringshjelp så sier du det så finner vi lesere trolig ut av det. Du må også gi rosen din ett egennavn! Ett som er unikt for akkurat din rose. Dette med egennavn er for å gi blomstene personlighet og for å kunne skille de i de tilfeller det kommer flere av samme art.
Jeg kommer til å hente tekst og bilder fra bloggen/eposten deres, og så lager jeg en presentasjon her på denne bloggen. Når dere melder dere på konkurransen så godtar dere også at jeg bruker bildene og teksten til presentasjonen, og dere godtar at jeg redigerer litt i tekst og bilder. Jeg kommer til å lenke tilbake til deres bloggposter.
Kåringen av vinner gjøres via en avstemning her på bloggen. Det er ikke noen premie, men mengdevis med heder og ære 😉
Så spre det glade budskap, og la oss få se din vakreste rose!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

29 KOMMENTARER

 1. Hei ! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min. De gaveeskene er faktisk laget av scrappeark. Noen av dem jeg har er faktisk nesten som kartong og kan derfor brukes til nettopp noe slikt. Tror disse er beskrevet som 225 grams ark eller noe. Vet det finnes lettere typer også, men disse fra TILDA og Panduro er helt topp. Det står som regel beskrevet hvor tunge arkene er hos Panduro. Så det er bare å sette i gang ;o)

 2. Her var det mat for MOns vet du!!
  Nå skal jeg virkelig svinge meg rundt, men hvem av alle i hagen skal jeg velge!!!!
  Har vært i Drøbak i kveld, -bare ti minutter hjemmefra- spist middag med familien, rusla på kaia- og kost oss i sola. De sier det er en av de siste soldagene på lenge.

 3. Jeg melder meg herved på med min Miss Elisabeth. Det var vanskelig å velge bort Hurdalsrosen min – men den er penest sammen med tusen søstre. Elisabeth er så utrolig vakker og ven og jeg har kost meg så mye med henne i sommer at du aner ikke 🙂 Takk for fortsatt morsomme konkurranser. Gøy 🙂 Hanne

 4. Sanna, tusen takk for tips 🙂
  Tone, sola kommer og går, vi får sikkert flere fine dager!
  Monica og Min verden: så flott at dere er med 😀

 5. Takk for at du sa ifra. Jeg så det når jeg logget meg på nå. Hadde lagt inn for mange pix. i tabellen 🙂 Si ifra igjen. hanne

 6. Så morsom ide! Snublet over bloggen din i dag og det er først gang jeg har sett denne typen konkuranse. Spørs om jeg klarer å få til en fin nok rose da, det er jo ikke lenge igjen til fristen! Men følge med skal jeg 😀

 7. Det er jo fem hele dager igjenn da! Ut mandag er det åpent for påmelding 🙂 Og knopper er også roser.. 😉

 8. velkommen skal hun være 🙂

  Og dere, det spiller da ingen rolle om akkurat den samme rosen presenteres flere ganger! De er alle unike 😉

 9. Og ja du måtte jo selvfølge legge merke til den inne hos meg og ryllikkene….Min New Dawn, stikker inn og lager et lite innlegg tvert jeg ;0)

 10. Hei du – jeg slår et slag for konkurransen. Jeg stjal bildet ditt – håper det er ok. Hvis ikke si ifra 🙂 Hanne

 11. Da har jeg også omsider valgt ut en rose, Frøken Girly.
  Det er så utrolig mye å velge mellom, men ettersom det skulle være en frøken måtte det bli Augusta Luise.

 12. så artig med rosekonkurranse!

  Eg melder på favorittrosa mi, Picadilly. Bilete og tekst finnast i bloggen min på 8.mai innlegget.

 13. Hei! Jeg oppdaget bloggen din i går gjennom bloggen Helens dagbok, og syntes det virket artig å delta i konkurransen din om Frøken rose. Fant derfor frem noen bilder jeg hadde og ble med i konkurransen. Du finner kandidaten min på bloggen min.
  Takk til deg for et godt tiltak! Hilsen Trine

 14. Hei, jeg melder herved på min Frøken Vilikke.
  Den ligger på siden min, kan du hente den? Jeg er visst ikke noe tess på dataen…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her