Georginer på fat

georginer på fatgeorgine nær på
Georginen, Dahlia variabilis ‘Fireworks’ har jeg skrevet om før, og kommer garantert til å bli nevnt igjenn. Alle disse blomstene er fra den samme planta, så som du ser ikke nok med at frøpakken gir en masse ulike farger, blomstene på plantene blir ikke helt like engang! Vakker er den i allefall 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. De er nydelige. jeg har ikke forsøkt å så georginer selv ennå, men det hadde kanskje vært gøyalt. Mine knollgeorginer er kjempedigre i år. Kommer bilder etterhvert. Kan ikke hjelpe deg med kameratips dessverre. Spør Katrine… Kanskje hun kan hjelpe. Lykke til. Hanne

  2. Igrunn så liker jeg dette kommentarfeltet, selv om jeg sa noe annet tidligere. Vanedyr vet du… 🙂 Ha en fin søndag. Hanne

  3. Måtte bare svarte deg her på din blogg! Serra JA! Herlig kunstner!! Så flott du liker han da!

    Og nydelige georginer:-) Fin natt til deg:)

  4. Georginer er supergreit å så, absolutt noe jeg kommer til å gjenta, men jeg kommer nok ikke til å så de like tidlig til neste år. Også gleder jeg meg til å se hvordan det går med knolldannelsen, om de blir noe å ta vare på over vinteren.

    Jeg foretrekker dette kommentarfeltet sjøl, men det kommer litt ann på hvor bred mal det er. Det er ok på denne bredden, men enda finere i blogger som har smale blogger.

    Serra er kongen, jeg var så heldig å få med meg en stor serrautstilling når Bilbao var nytt, og jeg ble helt solgt 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her