Minimoreller!

morellerLitt bortgjemt i hagen fant jeg i våres ett tre som jeg antok var villkirsebær (dvs kirsebær som har sådd seg selv). Min erfaring med sånne trær er at de lager bittesmå og supersure frukter, så jeg ble ikke veldig engasjert, og har ikke akkurat sjekket fremgangen med iver 😉
For noen dager siden kom mannen opprømt inn for å fortelle at nå var kirsebæra moden, jeg løfta lett på øyelokket og påpeket at de nok neppe var søte nok til at det ble noen nytelse – men der tok jeg feil gitt…
Ok, det er ikke mye smak på de, men den smaken som er er virkelig god, og søt 😀 Og da ble de jo oppgradert fra å være kirsebær (som jo pr definisjon er uspislige) til å bli moreller, eller hva? *hihi*

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Så heldig du er. Alle morellene her er borte. Skjora tok vel de.. Må til med nett neste år. Æsj, liker ikke nett. Bruker det aldri på jordbær eller rips, og de får være i fred…merkelig.

    Kirsebær er vel en fin måte å si Moreller på eller?

  2. Jeg sjekka nettopp opp dette. Moreller er egentlig kirsebær. Det mest korrekte er visst å kalle kirsebær for sur-kirsebær, og moreller er søt-kirsebær.
    Moreller går jo for å være fuglesnaks da. CD plater skal visstnok funke, du får finne noe morsomt blinkende «skrot» å lage julitre 🙂 (Frem med julepynten!)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her