Presentasjon av vinneren av Frøken Markblomst 2008

Da er avstemningen over, og vi har en vinner 🙂
Frøken Marie fra Livs vant!
Lykke fra AnneKas kom på andre og Blue Non fra GundaM og Kristianne fra Rabarbra og vannilje kom på delt tredjeplass.
Mine største gratulasjoner til vinner, runner ups og alle andre deltagere!


Her er ett intervju med den lykkelige vinneren:
M (Moseplassen): Hva føler du nå?
Marie: Jeg er selvfølgelig veldig stolt over å nå til topps blant så mange fagre skjønnheter. (smiler blygt)
M: Hva er dine ambisjoner som Frøken Markblomst?
Marie: Nå vil jeg anstrenge meg hardt for å overbevise søstrene mine om at vi absolutt har noe å fare med, og at vi ikke alltid trenger stå på bort gjemtesteder der ingen ser oss, men komme oss mer fram i dagen der Hvermansen kan få nyte vår fagre figur. Det var nettopp noe av min ambisjon med å melde meg på konkurransen, vise vår flotte arv akkurat slik den er fra begynnelsen, ikke bare slik våre kusiner i plantesentrene elsker spjåke seg ut.
M: Hva sier Liv om at hun har ett slikt celebert bekjentskap?
Marie: Liv sier hun er overlykkelig. Det er jo som å være bestevenn med en stjerne!
M: Hva mener du er dine sterkeste kvaliteter?
Marie: * Jeg er trofast, svikter aldri så menneskene blir glad i meg,
* Jeg er yndig
* Jeg blomstrer store deler av året
M: Gratulerer så mye med seieren Marie, hvordan skal dette feires?
Marie: Akkurat nå har jeg en hvileperiode, men dette har vært en vitamininnsprøyting, så det er nok ikke lenge før nye blomster titter fram nå, det er feiring etter mitt hjerte!
—-
Jeg takker alle for deltagelse, jeg har storkost meg med de ulike kandidatene og har til og med blitt kjent med en par markblomster jeg aldri har sett før. Jeg trives godt med denne konkurranseformen, og om to uker er det en ny konkurranse – så følg med 😀 Takk også til alle som stemmer, det var dobbelt så mange som la igjenn en stemme denne gangen som forrige. Det er fremdeles kun en liten andel av leserene som stemmer, men pytt 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Velfortjent til skjønnhet.
  Ikke er hun helt blåst i sitt hode heller, og tror hun er litt sjelden også, for denne blondinen vet jeg ikke om jeg har sett før.
  Annet enn i moseplassen sin blogg da, nesten så jeg hadde lyst til å si bloggverdens svar på «Se & Hør» med sine flotte konkuranser og missekonkuraser :-))

  Nei, dette var en velfortjent vinner. Og også den jeg stemte på.

 2. Jeg har heller ikke sett henne før Anemone, men nå skal jeg jammen titte litt ekstra, for hun var riktig nydelig 🙂 – Og takk for gode ord 🙂

 3. Marie takker stolt for gratulasjonene. Hun var ikke klar over at hun. Her på stedet er hun og søstrene i rikt flor.

 4. Gratulere til frøken Marie!!!!
  Det står i min nyinnkjøpte markblomsterbok at den er vanlig bare opp til sør-trøndelag, men jeg kan dokumentere den her oppe på Helgeland også. Hagen til naboen blir dekket av frøken Marie på våren og jeg har satt henne i det ene bedet mitt. Hilsen en fornøyd Lykke på andreplass.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her