Frøken høstblomst 2008!

Dette har for meg vært en spennende uke. Først hadde vi en avstemning om jeg skulle beholde missekonkuranseformen på konkuransene, og det ble en klar seier til frøkenformen. Avstemningen jeg holdt for å avgjøre hva som skulle bli septembers konkurransetema endte etter en spennende innspurt uavgjort mellom spiselig og høstblomst. For å avgjøre hva som skulle bli tema har jeg derfor sett på resten av alternativene og funnet at georgine og lilje jo tross alt er to høstblomster og jeg føler derfor at det blir riktigest at det er høstblomst som blir septembertemaet!
knapp frøken høstFrøken høstblomst er en konkurranse hvor du kan vise frem din favorittblomst nå på høsten.
Den er åpen for alle (også de uten blogg).
Det er ikke noen premie, men det er en fin annledning til å fortelle andre om bloggen din, også er det jo morsomt å trekke fram det flotte i hagen 😀
Hvem kan delta: Alle! De som har blogg kan presentere kandidaten hos seg, de som ikke har det kan sende kandidaten til meg pr e-post.
Hvilken blomster kan man delta med. Alt som blomstrer (ute) nå. Du trenger ikke kjenne navnet på blomsten, (men du får sikkert hjelp til å finne det), og det trenger ikke være fra egen hage.
Når kan man melde seg på: Fra og med i dag og frem til og med mandag 8. september. Alle kandidatene presenteres så her på bloggen og jeg setter opp en avstemning som løper frem til og med mandag 15 .september.
Hvem kårer vinneren: Det gjøres av leserene her på bloggen ved avstemning.
Hvordan delta:
* Ta ett eller flere bilder av blomsten.
* Finn på ett egennavn til blomsten din. Dette for å gi litt personlighet til blomsten din, og fordi det ofte er flere enn en blomst av samme type. Se for eksempel på navnene i frøken rose om du ikke forstår hva jeg tenker på eller ønsker innspirasjon.
* Skriv en presentasjon av blomsten. Hvorfor liker du den? Hva er dens egenskaper? Ta gjerne med det korrekte navnet på planten om du kjenner det. Kjenner du ikke det så får du sikkert hjelp av leserene til å finne det! Husk å ta med egennavnet 😉
* Presenter på bloggen din, fint om du lenker hit så leserene dine kan følge med på kokurransen 🙂 Har du ikke en blogg eller om du har en blogg hvor det ikke passer så bare sender du den til meg over e-post (moseplassen alfakrøll gmail.com).
* Si i fra i kommentarfeltet på DENNE bloggposten at du har presentert en kandidat. Om du sender den med e-post så må du også si i fra i kommentarfeltet så jeg kan forsikre meg om at jeg har fått e-posten.
Jeg kommer til å hente bilder og tekst fra bloggen deres til presentasjonen her på bloggen. Når du melder deg på denne konkurransen så godtar du dette, og du godtar også at jeg redigerer litt på bilder og tekst om jeg føler det trengs. Jeg lenker naturligvis til deres orginalposter i presentasjonene.
Lurer du på noe? Kikk gjerne på tidligere konkurranser her på moseplassen, eller spør i vei!
Håper riktig mange blir med denne runden, og så gleder jeg meg enormt til å bli kjent med deres favoritter 😀
PS: Jeg har laget til en knapp (bildet i denne posten), om noen har lyst til å bruke den så er det fritt frem 🙂
Miss Fall-flower 2008. Flowers that flower now.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

40 KOMMENTARER

 1. Hmmm, denne blir værre du. Kun sommerfuglbusken min som blomstrer nå og den er jo egentlig ingen høstblomst da. Skjønner ikke hvorfor den kommer så seint hos meg;0)

 2. tja, blomstrer den nå så blomstrer den nå da. Sånn egentlig… Jeg synes vel at man kan levere inn det som blomstrer nå jeg, uansett om det er meningen eller ei. Poenget er jo å vise frem variasjon i hagen så sent i sesongen. Og dessuten vil det jo variere veldig hvor i landet man bor hva som blomstrer.
  Det er ikke frøken «typisk-høstblomst» vi kårer 😀

 3. Jeg blir med kan du skjønne. Har allerede plukket ut min favoritt i hagen jeg, nå gjenstår bare fotograferingen :-)))

  Glær mæ ja 🙂
  Fin fin søndag til deg.

 4. Heisann! Tusen hjertelig takk for award kjære deg! Veldig koselig å bli husket på!!
  Det er litt stille på bloggen min om dagen fordi vi har gjester i huset, men jeg kjenner det er godt å ta seg en liten bloggpause innimellom også..Koselig å komme inn til deg for å nyte synet av alle vakre blomster 🙂
  Du er helt enestående! Værprofetene lovet oss masse sol i dag, men i stedet regner det så det spruter ute æsj!! Men ha en fortsatt fin søndag og tusen takk igjen for at du tenkte på meg da du delte ut awards!
  Stor klem fra Kardemomme 🙂

 5. Eg skal nok finne ein liten blome og presentere ein dag 🙂

  Rosene mine er ikkje blå nei, den eine er rosa og den andre er lilla. Berre namnet er blått, hehe.

 6. Dette må jeg vel være med på, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken frøken som skal være med. Aller helst ville jeg nok tatt med Høstormedrue – en utrolig vakker og elegant staude, men dessverre kommer den ikke til å blomstre før du stenger konkurransen. Og så har du georginene, floksen, rosene, clematisene, solhattene osv. osv. Må nok tenke mer over dette ja 🙂

 7. Shit Anne! Sitter her neget fortvilet, blogspot nekter meg legge inn flere bilder da jeg har brukt opp bildekvoten min…Æsj, det måtte jo komme og tre blogger har jeg jo og;)

  Har drevet og slettet et hundretalls bilder fra containerblogg uten at det hjelper, har du no tips…? Tror du den nye malen med å strekke ut bloggen, større bilder gjør at bloggen blir fullere enn ved «vanlig» bruk…?

  Æsj, må lage meg nye blogger ejg nå da eller kjøpe meg mere plass hos Google selfølgelig. Det er jo mulig, det er jo det de vil…Få oss hekta og så betale;)

 8. Så artig da, kanskje jeg skal hive meg på…har noen flotte selvsådde pelargonier som blomstrer vidunderlig nå;)

  Ha en herlig kveld!

 9. uffda!
  Kommer inn til deg og trøster, sammen skal vi finne råd! Det er flere muligheter serru 😀

 10. Heisan:)

  Jeg slenger meg med på konkuransen og mitt bidrag er lagt inn på bloggen min. Stor konkuranse ser jeg, men du så morsomt:)

 11. Hei igjen :). Jeg ser at andre deltar med flere blomster, derfor hiver jeg meg på i siste liten med Frøken Blondekrave. Du finner henne nederst i konkurranseinnlegget i bloggen min

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her