Frøken Rose 2008 – Presentasjon av kandidatene

Her har dere 21 fantastiske roser! De er alle deltagerene til «Frøken Rose 2008» og nå er det opp til dere leser å bestemme hvem som skal vinne. Avstemningen foregår på høyre side, og alle er velkommen til å stemme.
Deltagerene er fra ulike blogger. Flere av bloggene har med mer tekst og bilder enn jeg har valgt å vise her, så klikk deg videre og nyt 😀


Frøken Rafaela fra Salig Rot. Claire Renaissaince

<br «» />

Frøken Midtsommerdrøm fra Trines hus og hage. – Dronningen av Danmark

Frøken Girly fra Aud på Dal. – Augusta Luise.
Frøken Royalise fra Lins blogg. – Queen Elisabeth
Frøken Edith fra Monicas hage. – Maiden´s Blush
Tusen takk til alle som deltar, kjempehyggelig at så mange blir med på dette hver gang 🙂 Det er en veldig trivlig måte å bli kjent med flere blogger på, og det er utrolig artig å se hva dere trekker frem fra hagen deres. – og fantastisk innspirerende!
Jeg har en konkurranse gående hver månde med ulike tema. Konkurransene er åpene for alle.
Stem i vei, og diskuter gjerne de ulike rosene i kommentarfeltet, har du innspill til neste konkurranse? – kom med de!
This is the contestants for Miss Rose 2008. Enjoy, and remember to wote 😀
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. tjo, nå er jeg bra sliten.. 🙂 så jeg kommer ikke til å ta runden rundomkring med kommenterer i dag tror jeg.
  Men mon om vi ikke må ha noen ekstratitler, Hagen på landet var så vidt inne på det og det kunne jo være litt artig sånn helt på kommentarfeltdiskusjonsnivå altså.
  Legg forresten merke til alle de flotte regntunge rosene! Supere bilder!

 2. Herlighet. For en jobb du har gjort:-) Helt imponert jeg!! Storveis, som de sier her i trøndelag.

  Stor klem:-)

 3. Nei, her er det umogleg å velje ein favoritt! Trur ikkje at eg har sett så mange vakre roser på eingong! Alle er fine på sitt vis. Eg får fundere og sjå dei fleire gonger før eg stemmer.

  Tusen takk for at du samlar og presenterer så mykje vakkert. Det har ikkje så mykje å seie kven som vinn, det viktigaste er å NYTE synet!!! I tillegg er det kjekt å kikke innom dei ulike bloggane. Kanskje eg blir fast gjest på nokre av dei.

  Klem frå Marie 🙂

 4. Fantastisk jobb og det går ikke an å velge mellom disse skjønnhetene… eller??? 😉 Jeg får gjøre et forsøk. Må se igjen og ijgen. Stor klem fra Hanne

 5. Eg er storleg imponert over arbeided du legg ned for å glede oss andre! Bedårande mange flotte kandidatar og nydelege bilete. Kva med ein konkurranse om å konstruere/bygge/utforme i hagen?

 6. hihi, ja de er skikkelig fine alle sammen 😀 Jeg sleit med å velge sjøl jeg. Det har sneket seg flere inn på «måha» lista mi også 🙂

  Hyggelig med skryt for presentasjonen da, tusen takk 🙂 Jeg har sånn glede av at det ser ordentlig ut sjøl.

  Dagny: tusen takk for kjempetips, det hadde jeg faktisk ikke tenkt på! Supert, det er nå skrevet på lista over ideer til fremtidige konkuranser.
  Jeg kommer forresten til å lage en liten diskusjon og kansje avstemning litt senere i uka for å finne septembers tema, dere må gjerne foreslå ting allerede nå 😀

 7. September ja. Til konkurranse. Hva med noe spiselig fra hagen? Det kan være urter, grønnsaker, frukt, bær…Ett forslag. Mange muligheter til bl.annet sammensetning, sorter, smak, form og farge mm. En trenger ikke stor hage heller til noe å dyrke fram. Tenk bare i vinduskarmen? Mange kan delta da.

  😀

 8. Oi oi, her var det da sååå mange flotte roser, at å velge en favoritt er jo umulig (jeg har flere av dem i min egen hage, og heller ikke der har jeg helt klart å finne en favoritt…) Nydelige bilder og flotte beskrivelser av samtlige. Jeg er spent på hvilken rose som vinner…

 9. Så mange flotte roser! Det var veldig vanskelig å velge. Må innrømme at eg har forlenga ønskelista mi litt etter å ha studer bilda.

 10. Oj oj hvilken samling av nydelige og imponerende roser. Er det mulig å velge en favroitt blandt disse? Det blir nok vanskelig, og i så måte er alle vinnere.

  Uansett – lykke til i konkurransen!

 11. They are all so beautiful! I wish I could vote for all of them. What a lovely bouquet they would make together 🙂

 12. Uff… Heeeelt umulig å stemme jo. Jeg må visst også sitte litt på gjerdet før jeg bestemmer meg helt. For en kjempejobb du har gjort med å sette det hele sammen, Anne!

 13. Kathrine, det synes jeg var et kjempegodt forslag!
  Mie, eling, Mary, Marit og Gro 😀

  Anngående neste tema, jeg har lurt på om vi skulle ha georgine eller lilje eller en annen høstblomstrende plante, men det tror jeg blir for snevert. Hva med «høstblomstrene» rett og slett? Eller hva med småkryp. Spiselig/grønnsaker/frukt er en god ide, og hageprosjekt/bed/konstruksjoner/sammenplantninger kunne jo også være spennende.
  Hva annet? Kom med forslag!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her