Husk å stemme på konkuranseform og tema!

georginekyssHei, tenkte jeg skulle minne dere på at jeg har liggende avstemninger på høyresiden som nærmer seg en avsluttning nå.
Jeg har fått inn mange stemmer, men det er fremdeles mange av dere som ikke har sagt deres. Så om dere har noen mening, kom med den!
Anngående tema for september så er det nå superjevnt mellom blomst og mat. Om det er spislig som blir temaet så håper jeg på lekkerbisker som frukt og bær og grønnt fra hagen, både på stilk og i skål. Blir det høstblomst så regner jeg med at vi får en gylden andledning til å bli enda bedre kjent med alt det vakre som blomstrer nå på høsten. Uansett så håper jeg konkurransen kan gi innspirasjon til våre egene hager, kansje er det noe vi har i hagen som vi har glemt litt bort, eller kansje det er noe vi får lyst på å skaffe oss?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Heisann, der rant det på med stemmer gitt! Sammenplantninger var en periode nesten jevnt med de andre, men nå har mat og høstblomst føket fra. Dette kan jo bli spennende 🙂

    Takk for stemmer, takk for gode ord om bildet. Det er to georginer fra min mors hage som min mann fanget midt i en flirt 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her