Regnvåt kremgul ringblomst

ringblomst collage
Våt og vakker ringlomst, Calendula officinalis ‘cream’. En flott blomst 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. Vakkert! Elsker ringblomster, selv om de knall orange ikke alltid passer helt inn i fargene forøvrig i hagen kunne jeg ikke tenke meg å være dem foruten. Dette var en vakker utgave!

  2. Hei alle sammen, takk for hyggelige kommentarer.
    Denne ringblomsten var min første ringblomst, det var først i vinter at jeg oppdaget at ringblomst er mer enn de orange som er så vanlig. Jeg kommer garantert til å gjenta ringblomstsuksessen til neste år også, enten med denne eller med andre farger for makan til regnsterk blomst!

    Irene-w, flott, da skal jeg sette deg på listen 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her