Solsikker fra fuglefrøene

solsikke3solsikke1
I serien «ting man ikke planlegger» presenterer jeg herved mine solsikker. De er fuglesådd (eller fuglesøla om du vil) og står på et merkelig sted. Men duverden så vakre 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Ja, du verden så vakkert og herlig at det gror overalt!
  ser du fixer kameraet ditt godt;D Nydelige bilder dette Anne!!!

  (redigert av anne/moseplassen for å fjerne åpen e-postadresse)

 2. Takk skal du ha GundaM 😀
  Jeg synes det mangler mye fremdeles, men jeg har da funnet av og på knappen *knis*

 3. Takk for besøk i bloggen min. Er imponert over dei flotte bilda du tek, likar godt nærbilder av plantar mm, dei blir så utruleg flotte når ein bles opp bilda. Og flottare blir det vel no når du har fått deg nytt kamera. På gjensyn! Juliann

 4. Du tar noen helt fantastiske blomsterbilder må jeg si..Og bildet av tomatene var så lekkert at jeg fikk lyst til å sette tennene i dem på flekken 🙂
  Skulle ønske det var min hage som var så fantstisk sukk!!!
  ha en fortsatt fin dag!
  Kardemomme 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her