Vinneren av frøken Rose ble…

Vinner av Frøken Rose 2008ble…. Hjertensfryd fra Som mine dager er!
På andre plass kom Håp fra Blommans hage, fulgt av Nostalgi fra Heimdal.
hjertensf frøken roseMoseplassen har vært så heldig å komme i tale med den yndige vinneren:
M (Moseplassen): Gratulerer med seieren! Hvordan føler du deg nå?
H (Hjertensfryd: Mange tak, tusind tak. Jeg er nok en smule overrasket, men også meget tilfreds med, at det var mig der vandt denne titel. Der havde jeg ikke forventet overhovedet.
M: Hva synes du om å ha deltatt i en slik konkurranse?
H: Tja, jeg vidste i første omgang er ikke, at jeg var en del af en konkurrence, og endda i et andet land hvor jeg ikke har mine rødder. Jeg har haft lejlighed til at se nogle af mine konkurrenter og må sige, jeg var i meget stærk konkurrence.
M: Hva tror de andre rosene i parken sier om dette?
Vi var en st(r)ikke bande, så jeg vil nok mene de er glade på mine vegne, at jeg har fået berømmelse og status i Norge.
M: Du ble jo valgt ut av Marit til dette etter et anfall av amorøs vandalisme fra hennes mann. Hva synes du om det å bli en del av deres liv på den måten?
H: Ja fy slemme mand. Der var han ikke lov til. Men når sandheden skal siges det var det et meget specielt øjeblik for denne kælen par, og at kunne være et symbol på deres kærlighed skal naturligvis anses for at være en sand ære.
M: Jeg er sikker på at alle leserene lurer på om du har spennende fremtidsplaner!
H: Der har jeg faktisk. Jeg er blevet inviteret af Marit at slå mine rødder ned i hendes have, og hvor gik jeg til hensigt at blive stor og fin. Måske er hun god med mig i mange år fremover. Jeg håber, at vækst betingelser er lige så godt for mig i det høje nord, som det har været for mig i Danmark. Mange tak.
Til sist ett lite ord fra Marit som presenterte denne vakre frøkna:
M: Gratulerer så mye med seieren Marit! Så morsomt at du vant du som egentlig ikke skulle presentere noen rose i det hele tatt.
M: Ja dette må jeg sannelig si var overraskende. Og uventet. Nesten så jeg blir litt flau også fordi de fleste hadde dyrket fram sine kandidater selv, men jeg bare knipset i vei på en ferietur i utlandet. Kremt … jaja. Hyggelig er det i alle fall 😀
___
Og hyggelig synes jeg det er at dere alle deltar med kandidater og stemmer!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Oi, her var jeg for sent ute til å stille mitt kritiske blikk til disposisjon. Vel, det ser ut som en verdig vinner. Flott intervju og gratulerer til vinneren!:)

 2. Gratulerer til den vakre danske frøkna. Helt nydelig. Hun kommer nok til å fryde mange mange hjerter i framtida og! :0)

 3. Gratulerer til vinneren og gratulerer til Anne for vel gjennomført konkurranse. Det er jo en kjempejobb. Jeg synes det er gøy med den formen du har nå – hvis du orker å fortsette med det. Til vinteren kan vi jo ha frk. frost, frk. rim, frk. snø osv… mange tema 😉 Nå skulle du ha høst – eller?? Hanne

 4. Heia

  Ja dette ble bra, Anne. Du får det til du!
  Når det gjelder konkurranse-formen så syntes jeg det er helt flott å kalle det for «Frøken xx» Og forslagene fra Hanne er jo veldig kreative da 😉

  Veldig flott at du orker dette. Stå på – leserne dine koser seg med det.

  Marit

 5. Min verden, takk for flere alternativ til lista mi 🙂
  Anngående septembertema så legger jeg ut en avstemning litt senere i dag tenker jeg. Jeg heller personlig svakt mot frøken høstblomst (og da den neste frøken høstblad), men det er mange andre flotte alternativ også 😀

  Til resten av dere, takk for innspill og gratulasjoner og skryt 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her