Er det? Jo… Hunder har da ikke hvit hale!

rev jakter på jordeSe hvem jeg nylig traff på ! Vel, ok, traff på var kansje litt drøyt, det var vel minst hundre meter mellom oss, men alikevell da ;)Han var helt tydlig på jakt, og når jeg et øyeblikk senket kameraet gjorde han et kjempehopp og tredde hodet ned i bakken. Opp kom ett bytte som ble fortært, og så luntet han fornøyd videre.
Jeg blir så utrolig glad når jeg får se ulike dyr, og her inne Kjaglidalen (i fritidsboligen til nettopp Mikkel) som jeg er nå så er det absolutt muligheter for det. Er jeg riktig heldig så får jeg se gaupe, men det er nok mer sansynlig at det kommer en elg på besøk for å spise noen epler 😉
I am back at the old farm in the woods, and today a fox came by 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. Å så stilige bilder du fikk! Jeg fikk ikke tatt noen bilder da Mikkel Rev spankulerte over verandaen vår desverre…. sånt er skikkelig artig!

  2. Næh…så heldig du er som får oppleve naturen på denne måten! Vi hadde en nydelig liten revejente, Mikkeline, på hytta for mange år siden, hun ble så husvarm at hun spankulerte inn og la seg til rette i sofaen 🙂

  3. Vilken underbar fotoserie! Jag älksar rävar.. för nog var det en räv!?
    Vill gärna vara med på er blogsida… om jag får?
    Linda

  4. hihi 🙂 Jeg går og titter etter han hele tiden nå, men det skal vel litt til at han kommer tilbake til samme stedet…
    Linda, så hyggelig at du likte fotoserien, og javisst er den en rev 🙂 Jeg tar deg inn på listene i kveld eller i morra, flott at du vil være med!
    Marit: det skal jeg jammen se på senere marit! takk for tips 😀

    Elllers takk for alle koselige kommentarer, og ha en fin dag videre! Jeg lengter etter å få sett på alle de faste bloggene mine, men det nytter ikke med nettverket her desverre.

  5. Dette var artig, kjempekjekt å sjå ville dyr på nært hald. Eg såg og ein rev på nært hald for nokre år sidan, men det var ein skabb-rev…ikkje like flott kan du seie : (

  6. Kjapt knipsa!!!!

    Her må vi nøye oss med eplespisende rådyr! – -Er ikke så sikker på at jeg er fornøyd med det!!!

    Ps Takker for at jeg fikk !!!!! – bruke beskrivelsen din, til å forandre litt på bredden i dagboka mi!

  7. Harryford, bare hyggelig det 🙂 Det er så mye artigere å blogge når man kan ha det sånn som man sjøl vil 😀
    Randi, nei, skabbrev har jeg heldigvis sluppet å se. Vi så noen revunger for noen år siden, de var bare noen få meter fra bilen, og vanvittig søte!

  8. Det er alltid moro å se ville dyr på nært hold. Selv om jeg bor rett i skogkanten og ser både rev, elg og rådyr ganske ofte, er det stas likevel.
    Nå skal jeg ta en titt på månedens missekonkurranse og se om jeg klarer å velge meg en favoritt.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her