Hvite, lilla og rosa georginer

hvite georginergeorgine-rosageorgine-lilla
Å si at jeg liker georginer er absolutt en underdrivelse… Jeg vil faktisk gå så langt som å si at georginer er enhver høsthages reddning!
Her har dere noen av min mors mange rålekre georginer, om du vil se flere så trykk på kategorien georginer under her 🙂
Dahlia, my favorite for the fall-garden. These flowers are from my mothers garden.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. He-he. Disse skjønnhetene kan vel ikke vises fram for ofte? Virkelig lekre disse her!

    Og så moro at de blir tatt vare på. (Ikke helt patent der, må jeg innrømme, men endel overlever jo)

  2. Kjempefine georginer! Må si jeg har vært litt treg til å oppdage hvor flotte georginene egentlig er. Kanskje vært litt vel opptatt av tidlig blomstrende blomster i hagen min. Ha en forsatt fin dag!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her