Ice Meidiland – nydelig tander buskrose

ice-meidiland roseIce Meidilan (også kaldt Ice Meillandecor) er en av de siste rosene vi har kjøpt inn. Rosen er beskrevet som «nestenhvit», men jeg synes nå mine er mer svakt rosa. Vakre er de i allefall.
Den har ingen duft, remonterer svakt, og er en buskrose. Rosen ble utviklet i Frankrike av Alain Meilland i 1996. Hvor stor rosen blir aner jeg ikke, men blomstene er ganske små nå i allefall.
Jeg er veldig spent på denne rosen, den har noen nydelige blomster og ett pent nett bladverk. Men jeg veit ikke så mye om den, så om du har sett den eller har den så syng ut!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Hei og takk for hyggelig kommentar! 🙂
    Det er min mann som har snekret, først paviljongen, og så gjorde han den om til lysthus…vinduene har vi fått i fra forskjellige venner…
    Nydelig rose foressten! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her