pyntekorg/ cosmos – var ringkrage….

ringkrage… tror jeg da. Jeg greier ikke å finne ut hvilken cosmos dette er, den matcher ikke noen av frøpakkene jeg har notert at jeg har. Husker ikke hvilken jeg har sådd, og merkelappen er borte. Men den har skrekkelig cosmosaktig utseende, så da så.
Vel, jeg skulle egentlig bare legge ut ett solskinnsbilde jeg, for å påvirke virkligheten 😉
…. og jeg trodde feil… det var en ringkrage Chrysanthemum carinatum ‘polar star’. Dette er frø fra den vandrende frøboksen for to år siden forresten, og den har spirt som bare det! Jaja, så veit jeg åssen ringkrage ser ut… Tusen takk Mokki og Alexia

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her