Vinneren av frøken Høstblomst ble…

h1Da er avstemning avsluttet og vi har en vinner for frøken Høstblomst 2008 konkurransen hvor vi kunne vise frem blomster (planter) som gleder oss i hagen nå som høsten var kommet.
Og vinneren ble: frøken Bestemorfra Hanne Cecilie 🙂
På andre plass kom frøken Høstglede fra Twins hage, på tredje plass kom frøken Dahlia Grafiti, og fjerdeplassen er delt mellom frøken Fryd fra veien blir til mens du går, frøken Blondekrave fra Ninnis verden, og frøken Alanrot fra Blomsterbarnas plass i solen.
Gratulasjoner til dere alle! og takk til alle deltagere og til alle som har stemt 😀
Jeg har tatt kontakt med den herlige vinner og hennes eier Hanne Cecilie, her har dere ett lite intervju:
M: (Moseplassen): Først og fremst, gratulerer så mye med seieren, hva føler du nå?
FB (Frøken Bestemor): Akkurat nå føler jeg meg på topp, føler meg vakker og beæret som vant.
M: Hva er dine ambisjoner som frøken Høstblomst?
FB: Min ambisjon som frøken høstblomst er å fortelle alle de der ute at selv den enkle lille blomst er vakker og uerstattelig..

h2M: Hva sier HanneCecilie om at hun har en celebritet i hagen?
FB: Tror HanneCecilie syns det samme om meg som før, at jeg er den peneste blomsten av dem alle! Hun sa at jeg skulle få ekstra stell og oppmerksomhet fra henne nå og at hun håpte at jeg kommer til å blomstre på nytt i mange år til
M: Hva mener du er dine sterkeste kvaliteter?
FB: Jeg hadde egentlig ikke noe håp om å vinne så dette kom som et lite sjokk for meg. Men min sterkeste kvalitet er vel at uansett hvor hard vinteren er kommer jeg tilbake og blomstrer på ny for å glede de som liker å se på meg, og ikke minst huske en bestemor gjennom meg.
Takk til alle dere som stemte på meg, å husk: Dere alle er vakkre på deres måte.
Til sist retter vi et spørsmål til Hanne Cecilie som presenterte den vakre frøkna:
M: Hva sier du til at det var din kandidat som vant?
Hanne Cecilie: Takker så utrulig mye til alle de som stemte på min kandidat. Det er virkelig en ære at min kandidat vant.
Og igjenn, takk til alle som på en eller annen måte deltar i disse konkurransene. Om to uker er det igjenn tid for en ny, så følg med 😀
These are the winner and the runner ups for the miss Fall-flowering contest 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Gratulerer til vinneren:-))) Min har og holdt på blomstene til langt ut i august, men den måtte gi tapt i september. Flott er den:-)

 2. Gratulerer til vinneren!!!

  Jeg har også stemt på en blomst både her hjemme og på jobb, men ser den kandidaten står med null stemmer…? Virker ikke telleren eller? Jeg stemte på Sol da 😉

 3. gundaM det var merklig. Jeg ser den har en stemme (men siden det er mer enn hundre stemmer så blir det under en prosent). Men ikke to stemmer som den jo skulle hatt.
  Nå ble jeg skrekkelig nyskjerrig, kansje avstemningen ikke fungerer så godt som den burde og ikke teller alle stemmene? det kunne jo forklare hvorfor en så liten andel av de besøkende faktisk stemmer..

 4. Gratulerer til Hanne Cecilie. 🙂
  Det må være litt kluss med stemmene her ja, som GundaM skriver om også.
  Har sett at noen kandidater har hatt stemmer en dag. Neste dag har de vært borte…. Hm.
  Merkelig……

 5. nei, det er ikke så merklig. Det går ann å ombestemme seg, altså flytte stemmen sin fra en til en annen kandidat. Jeg ser det gjøres av og til. Men det kan jo være en feil i tilegg.. hmm. Jeg må pønske videre..

 6. Å så gøy dette var,en virkelig flott ide til konkurranse.Gratulere så mye til vinner Hanne Cecilie,det var virkelig velfortjent,selv om mange andre hadde flotte innlegg også.Hanne Cecilie tar utrolig fine bilder som mange flere skulle fått sett.

 7. Så skøy at Hanne Cecilie vant. Gratulerer HC!:) Bildet hennes er bare såååå nydelig:)
  Gleder meg til å se hva den neste konkuransen er:)

 8. Gratulerer til vinnere 🙂 og til Anne for vel gjennomført konkurranse.Neste blir vel frk. snø det nå?? Eller frk. stivfrossen *LOL* Gleder meg allerede 🙂 Hanne

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her