Georgine – Dahlia 'Arabian Night'

arabian night georgine
En av de aller første av knoll-georginene til å blomstre, en av de aller siste til å gi seg. Nå har min mor vært innom og forbarmet seg over alle mine geroginer (gravet de opp) ettersom jeg ikke orker og mannen er fullt opptatt med å pusse opp. Denne og en hvit en var de siste til å blomstre, og det helt uten stell den siste måneden! Har sagt det før, kan si det igjenn, georginer er geniale!
The Dahlia ‘Arabian Night’, still in bloom 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Hei! Denne Dahliaen er ekstra flott syns jeg. Hadde den et år jeg også:)

  PS! Funderte litt på det tegnet, men tenkte ikke på at jeg kunne prøve den andre ruta…kremt… Takk for tipset:) Og kollasjen, den passer perfekt i størrelse. Syns det ble veldig bra:D
  Tror jeg må sjekke ut Photoshop jeg også;)

 2. Å ja, det er absolutt en av favorittene blant georginene (men så er jo svak for «svarte» planter da)! Har hatt den i flere år, nå ligger den til tørk i kjelleren – håper bare den klarer vinteren.
  God helg til deg 🙂

 3. Hei!
  Så flotte georginer! Hanne er så flink med sånt – jeg må lære og kjøpe noen til våren. Tenker alltid på det men kommer ikke så langt før det er for sent!
  Her sitter jeg med ny laptop på fanget og rødvin i glasset, den ultimate lørdagskveld! hehe…
  Og om et par mnd har jo nissen vært her også, så kanskje et kamera legger seg under treet…
  Her blåser og blåser det!
  Har skifta verandadør i dag, så da blåste det jammen like mye inne som ute gitt…
  I morgen må jeg trå til i hagen og ha på jord og ordne med hundre roser. Det er når alt skal gjøres på en gang at man husker på at man kanskje har litt mange roser….sa hun som ønsker seg atten til til sommern. Så er tallet hundre, knis…!! –
  God lørdag – håper formen er bedre!
  tone

 4. Takk for hyggelige kommenterarer 🙂

  den er litt rar den arabian night med at den er mye mørkere først på sommeren enn nå, men flott er den jo 😀

  Mary, its not the same flower 😉 They use days to open up.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her