Høstasters – Aster

HøstastersHøstasters og låve
Nå har det minst vært to frostnetter her, den ene må ha vært på flere minus, men alikevell står høstastersen like fin! Jeg kjenner akkurat denne godt fra hagen til mor, hvor den i grunnen mer er til irritasjon enn glede. Men her, midt i mellom uthusvegger og ripsbusker var den i grunnen ganske flott 😀 En plante som gjør seg i masseplantninger på vindstille steder tenker jeg (den legger seg lett utover). Men om du har den rette plassen er det en nøysom staude som fortsetter å blomstre tross frostnetter.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. de er så fine. Mine blomstrer da ikke før det har vært minusgrader og nå er det liiiiiike før! ser at de såvidt begynner å springe ut (det var nede på null natt til i går) De blir fort volumiøse disse her ja!

  2. De bildene minnet meg om min barndom. Vi hadde sånne blomster litt på utsiden av hagen, og ofte med en rød vegg fra uthus eller låve som bakgrunn. Takk for at du ga meg tilbake et minne:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her