Presentasjon av vinneren av frøken Høstblad 2008

Da er avstemningen avsluttet, og vi har en klar vinner: Den flotte Frøken Morgendugg, fra Tines kreative hjørne!
vinner og toppplasseringer frøken høstblad
På andreplass kom frøken Orange Glow, fra Twins hage som i mange dager ledet konkurransen, på tredjeplass kom Populus Tremula fra Solkroken, og på fjerdeplass kom Frøken Colorista fra Idas Little Corner of the world.Gratulerer til vinner og alle nestenvinnere! Og tusen takk til alle som har deltatt med kandidater og med å stemme frem sine favoritter 😀
Jeg har fått den funklende frøken i tale:
A (Anne): Gratulerer med seieren frøken Morgendugg, hva føler du nå?
M (Morgendugg): Tenk at noen syns jeg var vakker, selv om jeg har mistet alle mine farger. Det var hyggelig!
A: Du hadde ett usedvanlig anntrekk på deg på bildet ditt, vil du fortelle litt om det og de andre kjolene dine?
M: Jeg liker grønt godt, men min høstkjole i gult er heller ikke å forakte. Den morgenen jeg ble avfotografert så hadde jeg mistet mine farger og følge meg så naken – men nød lærer nøgen kvinne at spinne, og duggdråpene ble kansje mitt vakreste anntrek 🙂
A: Hva sier familie og venner i hagen til deltagelsen og seieren?
M: De er selvfølgelig glade på mine vegne. De vurderer også å ikle seg morgenduggensdrakt. Så det ser ut til at jeg er blitt en trendskaper. knis. 😉
A: Hva fyller så en frøken som deg dagene dine med?
M: Jeg elsker å vaje i vinden. Nå er den tiden forbi desverre, og vinterens utfordringer venter. Jeg blir mer og mer usynlig for hver dag som går, men så lenge jeg har muligheten kommer jeg til å ikle meg duggdrakten
Morgenduggs eier heter Tine og hun har bloggen Tines Kreative Hjørne.
A: Tine, hva sier du til at det var din kandidat som vant?
T (Tine): Kjempegøy! Det hadde jeg aldri trodd for det var så utrolig mange gode kandidater. Jeg hadde selv tre sterke favorittet og er veldig overrasket over at de ikke fikk flere stemmer.
A: Hvordan fant du denne lille unnselige frøkna?
T: Jeg var ute å tok høstbilder, og plutselig lå hun der forran mine føtter og skinte i solglansen. Hun var så vakker, og da måtte jeg jo bare ta bilde av henne!
Gratulerer så mye med seieren, det var veldig hyggelig at du ville delta, vil du sånn på tampen si litt om bloggen din?
T: I utgangspungtet har jeg en interiørblogg, men jeg elsker å ta bilder, spesielt av naturen. Så mine lesere må nok finne seg i at det ikke bare kommer interiørbilder, men også foto av andre vakre ting, som i naturen, som jeg finner på min veg med kameraet på skulderen…. 😉
Og til månedsskiftet er det en ny konkurranse folkens, så husk å sjekke innom 🙂 Jeg kommer til å fortsette med konkurranser gjennom hele året omtrent på samme måten, men planlegger å bytte over til en annen avstemningsform. Så om noen kjenner til andre avstemningsformer man kan bruke enn den som følger med blogger/blogspot så kom med tips!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Grattis til Tine og hennes flotte Morgendugg. I sterk konkurranse med mange andre flotte konkurrenter stakk hun sannelig av med seieren. Herlig intervju 😉

    Marit

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her