Vintersikring av drivhuset

Det går fortiden en fin tråd om vintersikring av drivhus på hagegal. Selv har jeg ikke drivhus, eller bor slik til at drivhuset ville blåst i fillebiter, men ettersom bloggen leses av folk over hele landet så tenkte jeg at jeg skulle gi dere tips om tråden.
Det er hver vinter mange som får hele eller deler av drivhusene sine ødelagt av høst og vinterstormer. Skadene kan begrense seg til at kanalplastplater rives av, kansje en rute knuses, eller hele drivhuset kan blåse i stykker med deformerte plater og konstruksjon. Tråden tar opp flere måter å unngå skadene på, både vindbeskyttende beplantning, festing av hus til bakke, bedre festing av plater og ytterdør, støttende konstruksjon, og å pakke inn drivhuset utvendig med nett eller pressening. Ta en titt om du føler deg i faresonen, og delta gjerne med egne erfaringer 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Hei. Så fine disse sidene er. Nå har jeg kikket meg nedover siden din. Nydelige bilder og nyttige tips. Er så glad jeg fant frem til moseplassen og hageblogger. Takk for hyggelig hilsen og så supert at jeg får være med på listen : )

 2. Hei 🙂 Jeg trenger litt hjelp, og siden det er blogspot det dreier seg om er det selvfølgelig deg jeg henvender meg til…

  Min mann har også laget seg en blogg, og det er der problemet befinner seg. Den heter forresten TITAN.

  Når han har fått en kommentar på et innlegg, og har lest den kommentaren, så forsvinner – hva kaller man det? – der man klikker som det for eksempel står ‘du har en ny kommentar’.

  Det samme gjelder i listen over andre blogger han leser. Så snart han har åpnet de, så forsvinner teksten, MEN man kan føre musepekeren over ‘området’ der teksten står, da vises den.

  Skjønte du noe av dette? 😉

  Aner du hva som er problemet, og hva jeg kan gjøre for å løse det?

  Krysser fingrene for at du kan hjelpe oss!!

 3. bare hyggelig det lisemoren 🙂

  Nefertiti, nei, jeg skjønte ikke noe særlig må jeg si…, men jeg prøvde meg frem og da ble det helt innlysende – så nå skulle problemet være løst 😀 (og si nå endelig i fra om det ikke er løst da….)

 4. Hei Hei !!

  Du fikk forklarte det for hun som kunne litt og hun fikk ordnet det for han som ikke kan noenting.

  Jeg takker og bukker og bidrar gjerne med treningstips og børskurser eller hvis dere har tid så kan jeg også bake en kake 🙂

 5. hihi titan, jeg bare synes det er kjekt å kunne hjelpe jeg. Akkurat denne gangen kunne jeg noe, en annen gang er det noen som hjelper meg 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her