Planteuniverset hjelper deg til frodig balkong!

Har du lyst på frodig og bærekraftig balkong, men vet ikke hvordan?
I høst ble jeg kontaktet av to grundere som har sett hvor mange som ønsker seg en herlig oase, men ikke helt får det til. Og nå lager de en løsning, – PlanteUniverset!

Jeg synes ideen deres er så genial at jeg i november gikk inn i et samarbeide med grunderene. Dessverre måtte jeg trekke meg ut av det igjen før jeg riktig kom igang, (fikk nye helseproblemer, mer om det en annen dag), men jeg heier på og vil i dag dele med dere 🙂

PlanteUniverset er en A til Å tjeneste som hjelpe kunden gjøre smarte innkjøp og gi plantene sine godt stell. Du får kun tilbud om planter og utstyr som fungerer i ditt klima og med din innsatsvilje. Plantepakker som er satt sammen for å gi glede gjennom året og over flere år, på den måten reduseres kostnader på sikt og en får økt bærekraft. Og alt leveres på døren.

Når planter, krukker og jord mm er i hus så følges du opp med tips og inspirasjon gjennom hele sesongen. Og nye mulige utvidelser av balkongledene. Alt spisses slik at du kun får relevante råd og til relevant tid.

Og ja, bærekraft ligger som en ryggmarg i det hele. Blant annet ved jordvalget, ved plantevalg, ved å hjelpe kunden å unngå bruk og kast. Og gjennom å hjelpe kunden til å lykkes slik at de kan bidra positivt med flere grønne arealer til glede for dem selv, naboer og humler mm.

Hurra! En slik tjeneste trengs!
Er det noe jeg veit så er det hvor forvirrende hage kan være! Det er ikke mangel på god informasjon, men mange nybegynnere sliter med å sortere rådene og forstå hvilken som er relevante for sin dyrkesituasjon og plante. Med PlanteUniverset trenger du ikke lure, der er rådene skreddersydd til deg 💚

Ble du litt nysgjerrig? Klikk deg over på nettsiden deres og se selv, og noter deg gjerne som interessert. PlanteUniverset er under utvikling og i år kjører de en testpilot med noen få brukere, som de velger ut bland de som har meldt interesse. Alle som er med vil være med å forme og utvikle tjenesten. Grunderene Anne Gro og Susanne er to superhyggelige damer som virkelig brenner for å lage en tjeneste som gir grønne balkonger og glade hageeiere, og sånn gjør meg ekstremt glad! Gleder meg virkelig til å se Planteuniverset vokse og gro seg til!

Pst: Dere kommer til å føle dere ganske hjemme på PlanteUniversets side, jeg har lånt ut noen av de fineste bildene fra balkongen min til inspirasjon 😄

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Takk for kjempenyttig info Anne . Gleder meg til mere.
    Klem og gode vårønsker fra Anne Elise

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her