Heuchera med rimkjolen på

heuchera med rim
Det har vært noen vidunderlige dager i det siste. Sola stråler og varmer på dagen, om natten kommer kong Vinter på besøk.
Jeg sådde i vinter en hel masse alunrot/ heuchera, nå gleder de meg daglig med sine vakre blader som tåler endel frost før de klapper sammen.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Alltid så mange herlige bilder på bloggen din og masse nyttig hagestoff å lære : )
  Selv om vår kommune er veldig god på kompostområdet er det en lang miljøvei å gå på andre områder. Plastgjenvinning blir ikke behandlet før 2009… Men melkekartonger kan vi kaste i papirdunken fra nyttår. Hermetikk er jeg ikke no’ flink til. Der må vi skjerpe oss. Men det er deilig med lite og tørt søppel i søppledunken : )

 2. Skjønner jeg må ta meg en tur ut i hagen med kameraet, nydelig bilde du har tatt av frostbladene 🙂
  Problemet for meg er bare at det er mørkt når jeg går på jobb og mørkt når jeg kommer hjem! Men til helga, da blir det kanskje en mulighet 🙂

 3. Så fint!
  Sådde du alunrot sjøl? Hanne kjøpte det når vi var på Ramme gård i sommer. Syns det er så fint – men nå tenker jeg at jammen skal jeg prøve å så. Sådde i vinter? – hvordan gjør du det? I sand?
  Du som kan alt, kan sikkert dette også 🙂

 4. Man kan levere plast rett på søppelmotak mener jeg, det er altså det vi gjør. Håpløst i grunnen for vi har utvilsomt mest plastsøppel her i huset, så kompost, så papir (har ikke aviser og reklame) så hermetikk og glass, også har vi aller minst av restavfall…

  takk for gode ord om bildet 🙂 og line cathrin, blir ikke alt fint når det er lilla;)

  Ja, jeg sådde alunrota selv. Det gikk superbra med frømiksene, mens navnsortene var det værre med. vanlig såmetode med sandholdig jord og undervarme så langt jeg husker. Sådde rundt påske.

 5. Nydelig bilde, det er utruleg mange flotte motiv å finne så lenge det er frosta:0)
  Stemmer at det er låvesvale, dei har berre misforstått dette sjølv og tatt bolig i garasjen istadenfor låven;0)
  Det er faktis utruleg kor små forhold dei treng for å lage reir, eit år hadde vi eit par som laga reir oppå ei murarspade…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her