Presentasjon av vinneren av frøken Fugl 2008

vinner frøken fuglVinneren av denne månedens konkurranse ble Frøken Detika fra Gamlå!
På andre plass kom Frøken Isabella fra Twins Hage, på tredje kom Turbolars fra Lins blogg, og på fjerde kom svinsensvans fra Nefertitis samlinger
Gratulerer til vinnere og nestenvinnere 🙂 og takk til alle som har deltatt med kandidater eller stemmer!
Jeg har tatt en prat med Gamlå som presenterte årets vinner av frøken fugl.
* Moseplassen: Gratulerer så mye med seieren Gamlå, hvordan føles det?
* Gamlå: Takker Jeg føler meg stolt og beæret over å vinne. Spesielt når jeg ser på alle de fine kandidatene som var med 😀
* Moseplassen: Hvordan ble bildet egentlig til, hun virker litt hissig den unge frøken..
* Gamlå: Bildet ble tatt da jeg satt og leste en god og fengende bok i båten. Ble forstyrret av dunke lyder som ikke passer seg når Gamlå sitter og leser. Lyden ga seg ikke og jeg måtte legge boken fra meg for å undersøke var det var. Ja, der var Frk Detika og dunket nebbet sitt i den på kanten på båten.
Jeg jaget henne vekk, men det ville hun ikke gjøre. Jeg ble sint og irritert og det ble Frk Detika også da hun be forstyrret da hun sikker nødt sitt flotte speilbildet i den blå kanten. Jeg hadde fotoapperattet tilgjengelig og knipset henne. Bildet ble bra synes jeg! Og når jeg oppdaget denne konkurransen så måtte hun bli min kandidat.
* Moseplassen: Ja bildet ble så absolutt praktfullt, en verdig vinner, og kjempekoselig at du ville delta 🙂
* Gamlå: Jeg må si jeg synes denne konkurransen var artig og det å vinne var gøy, og gjør lysten til å gå ut å fotografere enda større. Foto er kjekt! Denne seieren her vil nok gjøre at jeg tar fotoapperattet oftere med meg på tur. En får litt blod på tann av dette 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Gratulerer til den flotte
  vinnaren:0)
  Håpar du helsa ikkje lagar alt for mykje bryderi, og at du snart er på bedringens veg…
  God bedring klem, Line

 2. Hei Anne!
  Håper helsa snart stiger til uante høyder!
  Du er en stor inspirasjonskilde i hverdagen – og jeg tenker at mange her sikkert skulle gjort litt for at dagsformen din ville blitt bedre – men vi får vel bare alle i kor ønske deg god bedring!
  Tone

 3. Gratulere til Gamlå, en verdig vinner.Det var et flott bilde.

  Jeg håper du raskt bli bedre. Det er ikke noe artig når helsa tvinger en til å la bli med ting en har lyst til.
  Jeg tenker ofte på deg og ønsker deg gode dager.
  Klem med bedringsvitaminer i fra meg:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her