Vis frem desember-dekorasjonen din! Konkurranseutlysning

Desember er her, hagen er litt småtrist og mørk og uten de spennende innslagene. Men nettopp desember er vel den mnd i året vi pynter mest? Vi tenner lys både inne og ute, og vi finner frem og pynter opp rundt oss og skaper nye omgivelser.
Hver måned arrangerer jeg en konkurranse her på moseplassen. Tema varierer, men tar utgangspungt i hagen/natur. Denne gangen har jeg valgt å gå bort fra frøkenformen jeg vanligvis holder det i, det ble rett og slett litt rart denne gangen, men ellers blir det som det pleier.
Konkurransen er åpen for absolutt alle, det er ingen premie innvolvert, kun heder og ære 😀
Ta gjerne en titt på tidligere konkurranser om du lyster, (skroll ned på lenken og du finner alle tidligere konkurranser med utlysninger og presentasjoner og vinnere)
Månedens tema er dekorasjoner, og så det er sagt, det kan godt være juledeorasjoner, men det kan også godt være helt julefritt.
Temaet omfatter enkelt og greit alt mulig du pynter inne og ute med som inneholder en viss mengde organisk matreale. (levende eller dødt). Det vil si mose, kongler, drivved, pinner, granbar, frøkapsler, blomster, blader og annet dere finner i hagen og naturen og blomsterbutikken. Selve dekorasjonen bør være i allefall delvis hjemmelaget, men kjøpeelementer kan den naturligvis gjerne ha. Det må være ting som har blitt til nå i det siste.
Ellers går vi for ett lykkelig mangfold, og det er ikke noen flinkiskonkuranse dette, alle kan delta! Har du lyst til å delta, men lurer på noe, så må du gjerne spørre 🙂
Noen eksempler på hva jeg ser for meg at kan falle inn under dette temaet.
* Utepotter og ol.
* Kranser
* Lyslenker i vegetasjon
* Blomsterdekorasjoner (avskårene og potter)
* Pyntet adventsstake ol.
* Arrangemang i vindusposter
* Sammensettninger av ymse, her begrenser kun fantasien
Konkurransens mål er å gi dere en anledning til å vise frem huset og hagens gleder, å innspirere hverandre, glede andre, dele våre omgivelser. Det er også en fin måte å bli kjent med nye blogger på.
Påmelding fra og med i dag til og med onsdag 10 desember. Avstemningen løper så frem til og med 17 desember. Kåring den 18 desember
Slik deltar du:
– Ta ett bilde av dekorasjonen
– Finn på ett navn, jeg trenger ett navn for avstemning. Gi dekorasjonen navn etter hva den får deg til å føle, stemning, matrealer, eller annet som innspirerer.
– Skriv en liten presentasjon av dekorasjonen.
– Legg dette ut på egen blogg eller send pr e-post til moseplassen-alfakrøll-gmail.com
– Legg igjenn en kommentar i kommentarfeltet på DENNE posten om at du har presentert eller sendt deltager. viktig!
– Dersom du presenterer på egen blogg så er det fint om du lenker til denne så leserene dine kan få delta i konkurransen med deltager eller når tiden er inne for det kan stemme. Hver eneste månede så blir det nye deltagere fordi noen har lest på noen annens blogg om denne konkurransen. Det kommer etterhvert en knapp (illustrasjon), den kan dere gjerne bruke på egen blogg.
– Jeg kommer til å bruke bilde og tekst fra deres presentasjoner for å lage en presentasjon her. Det kan hende jeg redigerer noe på bilde og tekst for å få det til å passe inn (jeg korter av og til ned litt)Jeg håper på rekordantall deltagere denne gangen, så sleng deg rundt og presenter noe av det som gjør hverdagen din lysere/varmere/kosligere/mer innspirerende/ artigere/ bedre 😀
Desembers theme for the regular competione is decorations 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

27 KOMMENTARER

 1. Kjempekonkurranse! Og med det eg har sett her i bloggverden blandt dekorasjonsproduserende damer (og noen menn?) så vert nivået veldig høgt og inspirerande!

  Og mens eg hugsar det :)med tanke på desse konkurransane dine og arbeidet bak: du er flink!

  Ha ein framifrå dag!
  Britt

 2. Ja, her får en kalde føtter ,-) Såå mange flinke dekoratører blant bloggerne:-)) Kanskje jeg blir med, men dekorasjon er jeg ikke god på. Vi får se.
  Du er iallefall kjempeflink til disse konkurransene, det skal være sikkert:)
  Ha en fin dag fortsatt!

  Kathrine

 3. Hei så du hadde få opp siste kommentarer på høyre siden din. Flott. Så flink du er. Også ser jeg du skal ha desember konkur. Skal se om jeg klarer å pønske ut noe gøy med sånn. Alva

 4. Kathrine, kom igjenn da! jeg er sikker på at du kan like godt som noen andre!

  Mario, Britt og Alva, og kathrine. jeg venter i spenning på å få se dekorasjoner 😀

 5. Spennende konkurranse. Her kommer det sikkert lang mer kreative bidrag enn det jeg sender inn. Jeg melder på Adventsvindu med Benfica, rett og slett bilde av kjøkkenvinduet mitt i morges. Bildet ligger i dagens blogginnlegg 🙂

 6. yeee, da har vi altså konkurransens første deltager inne 😀
  Jeg kommer til å lage lenker her i kommentarfeltet til de deltagende bloggene denne gangen også, så kan dere enklere titte på deltagere før presentasjonen, også holder jeg god orden for meg selv 😉

  Jeg legger altså inn lenker sånn innimellom, og sletter da tidligere lenkekommentar.

 7. sorry, dårlig oppfølging fra meg med konkurransen denne gangen. Jeg har altså hatt en skikkelig lei uke og har ikke orket med bloggen.
  Men nå håper jeg det kommer godt med kandidater i innspurten! Det gjør det jo ofte 🙂

  Hipp hurra for dere som har meldt dere på 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her