Finaleavstemningen for Frøken Frost 2009

Da har vi kommet til finalerunden av Frøken Frost. Her er de syv kandidatene som fikk flest stemmer i første runde (Rekkefølgen i presentasjonen er gjort av grafiske hensyn, og har ikke sammenheng med resultat i første runde)
Tusen takk til alle som deltar i Frøken Frost, og gratulerer til dere som har gått videre 😀
presentasjon av finalister frøken frost
Lenker til deltagerene, hvor du kan finne større bilder og mer tekst:
Tantene Blå, Lines blogg Frøken Roligheta, Min Verden
Frøken Växthus-Frostros, Höns & Blommor
Frøken Snørose, Bagateller Frøken Carola, Rabarbra og vanlilje
Frøken Isben, Livet på landet
Frøken Frostblomst, Villroses hage Avstemningen er åpen frem til morgenen onsdag 21 januar. Vinner vil kunngjøres i løpet av onsdagen.
Avstemningsresultatene er skjult, når du har stemt vil du få en bekreftelse på at stemmen er telt, men neste gang du kommer tilbake vil den se ut som om du ikke har stemt, ikke la deg forvirre av det. Dersom du opplever problemer med stemmeboksen så si i fra. Det er første gang jeg bruker denne i stor skala, men jeg har sjekket rundt og det virker som et kvalitetsprodukt.
Because of the large number of contestants this time, I have divided the voting into two rounds. This is the finale and as usual, you may vote for the candidate you like the most 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Hei Anne.
  Har lagt igjen en kommentar till deg på Görans/Höns & Blommor side 🙂
  Lykke til alle som gikk videre til finalen!
  Ha en toppendag/Bente

 2. Så morsomt at Roligheta er videre – men jeg er ikke så opptatt av det vet du… mer morsomt å se hva folk legger i tema Fr. Frost. Lykke til til alle….

 3. Hej alla härliga och vackra Fröken Frost-finalister!
  Må bäste qvinna eller man vinna!
  Lycka till nu, allihopa.. fr PiLi!

 4. Skal bli spennende og se hvem som blir denne konkurransens vinner. Bare innom for å nevne at hagebloggen min nå har kommet til 2009 ,-) Altså Kathrinehagen2009.

  Ha en fin dag:)

 5. Bente, jeg så det, takk 🙂 Det er nok litt rart for meg at nasjon skal ha noe med hvilken frøken som er finest, men vi er alle forskjellige. For meg så er dette en konkurranse som går på kandidatene, ikke på deltagende blogg.

  Så hyggelig med kommentarer fra ferske fjes da Aggy PiLi og Herskaplig, takk for det 🙂

  Kathrine, takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Jeg ser at du står som 2008 i listene på hageblogger, har lyst til å se om den oppdaterte retter seg selv (noe de burde), om de ikke gjør det så skal jeg rette.

  Også, så det er sagt, det har vært mye de siste dagene med 1 års dag, og med konkurranse og på privaten så jeg har ikke fått lest så mye blogger i det siste, kommer sterkere tilbake 🙂

 6. Hej Anne..
  Tack för kommentarer i min blogg!
  Är så roligt att följa olika bloggar och alla underbara foton och inlägg som finns.. Man kan titta runt i timmar ibland..
  Roligt med din foto-tävling och jag ska nu titta runt i dina andra bloggar..:)
  Ha det gott!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her