Frøken Frost 2009 – Konkurranseutlysning

frøken frost knapp 100Som mange av dere vet holder jeg hver måned en konkurranse her på Moseplassen, hvor alle kan delta, og hvor leserene stemmer frem en vinner. Målet med konkurransen er å gi dere en anledning til å vise frem hagens herligheter, å innspirere hverandre, glede andre, dele våre omgivelser. Det er også en fin måte å bli kjent med nye blogger på.
Temaet denne gangen er frost. Med det inkluderer jeg alt fint dere ser ute som dannes som ett resultat av frost, for eksempel: Snøkledde grener, spor i snøen, istapper, rimfrost, rimroser, is og snøskulpturer, is og snølykter og annet som skulle innspirere. Påmelding er åpen frem til og med tirsdag 13 januar. Så går avstemningen frem til og med tirsdag 20 januar, med presentasjon av vinner ca 21 januar. Hvordan delta:
* Ta ett bilde (eller hent i eget arkiv)
* Skriv en beskrivelse av kandidaten. Ting du kan inkludere i teksten er hva er hun, hvordan ser hun ut, hva synes du er fint med henne, annektoter, mm.
* Finn et navn til kandidaten. Jeg trenger ett navn for avstemningen, og det gir dessuten frøknene sjarme og karakter. Post din deltager i egen blogg, eller om du ikke har blogg send din deltagelse til meg via e-post (moseplassen alfakrøll gmail.com).
* Si i fra i kommentarfeltet på denne posten om at du er med. Viktig!
* Ellers: En kandidat pr person. Og det er hyggelig om du i din presentasjon lenker til denne bloggen slik at dine lesere også kan få følge med, og om de ønsker delta i konkurransen. Du kan gjerne bruke en av de ulike knappene (snøkrystall illustrasjonene).
Jeg kommer til å hente bilder og tekst fra bloggen deres til presentasjonen her på bloggen. Når du melder deg på denne konkurransen så godtar du dette, og du godtar også at jeg redigerer litt på bilder og tekst om jeg føler det trengs. Jeg lenker naturligvis til deres orginalposter i presentasjonene
Dersom du lurer på noe så spør! Dette er den 8 gangen jeg holder konkurranse på denne måten, tidligere konkurranser og ekstra innformasjon finner du i denne samleposten Alle kan delta! Du trenger ikke være superfotograf, ha hageblogg, eller kjenne meg 😉 Da håper jeg dere slår til og viser frem hvor vakker vinteren kan bli! Måtte det bli riktig mange deltagere 😀
This months theeme for the competition is Frost 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

79 KOMMENTARER

 1. Det optimale vinterbildet mitt er selvsagt av en rose, nemlig Frøken Tinnsoldat! Maken til utholdene rose har ikke jeg i min have i alle fall. Her er hun:

  http://ninnisverden.blogspot.com/2008/12/vinterrose.html

  Fremdeles står hun med friske (så godt det lar seg gjøre…) knopper som er fine og rosa i farven. Ikke rart denne rosen var Sigrid Undsets favorittrose. Perfekt form på blomsten, dyp koppformet og tett i ett med kronblader. Etter hvert osm blomsten springer ut endrer farven seg fra cerise mot det noe blåere. Dette gir et nydelig farvespill. Hun er så vakker, helt til å spise opp. Litt utsatt for lus og rust er hun riktignok, men det tilgis raskt ved en blomstervillighet som varer langt inn i vinteren. Louise Odier kan brukes både osm busk- og klatrerose.

  Her er et innnlegg til om tinnsoldaten min:
  http://ninnisverden.blogspot.com/2008/11/louise-odier-gikk-av-med-seieren.html

 2. Vell godt overstått nyttår til deg !!!
  Takk for det gamle året!
  Vi har jo bare lada litt opp .Fått et felleskap som jeg er glad i og ser frem til små drypp av i mitt liv.
  Greitt nok med det gamle året , godt å se fremover!
  Ja takk for lyslykt skryt!!
  Lurer hvem som skal bli med på din konkurranse hehe.
  Klemmer fra Mari

 3. Takk det samme Anne, godt nytt år og det blir nok mange treff her i 2009. Jeg må si, jeg synes nok at det er morsomt å blogge om hage – ikke sant! Frøken frost skal jeg nok kaste meg på – nytt kamera og greier 😉 Klem Hanne

 4. Godt nytt år!

  Nå er det visst blitt kaldt her hos oss, også. Håper jeg får anledning til å ta meg en tur ut med kamera i morgen.

  Kan jo ikke somle meg bort to ganger på rad…;-)

 5. Gleder meg til å se hva dere kommer opp med 🙂

  *notat til meg selv: lin har sendt inn ett bidrag på mail.

 6. fint du spør Gry, jeg ser jeg glemte å si noe om det.

  Jeg godtar alltid bilder fra hvorsomhelst utendørs. Hagen, grøftekanten, parken, enga, skogen, fjæra.. Natur eller kultur spiller ingen rolle 🙂

  Eneste kravet er at du (eller dine) har tatt bildet selv.

 7. http://somdagenegr.blogspot.co
  Dette er mitt bidrag til Frøken Frost.Jeg skrev dette eventyret som en julehilsen, men foto hadde jeg ikke. Nå har jeg lett etter lille Krystall overalt, og til slutt fant jeg henne. Håper det faller i smak for alle her inne:) Fin dag til deg!

 8. ååå 😀
  så masse artige kandidater!
  Kjempehyggelig at dere vil være med 🙂 Nå skal jeg lage til en sånn liste med lenker til de ulike deltagerene så dere kan titte litt før presentasjonen 🙂

 9. 14! Deltagere så langt, flotte spennende deltagere 😀 (jeg sitter her med ett stort glis) Og enda så er det mange dager igjenn før leveringsfristen går ut (senest i løpet av 13 januar) Her er deltagere så langt, nå kan dere titte om dere vil, eller vente på presentasjonen i neste uke 🙂 ja, jeg veit det er masse stavefeil der, ignorer de 😉
  Petunia – frøken neglbitt
  Litt av hvert- frøken utfrosset
  Rabarbra og vannlilje – carola
  Litt av meg – Frøken utfrosset
  Sigrids –
  Frøken Isadora

  Som dagene går – Frøken Krystall
  Min verden – Frøken Roligheta
  Idas little corner – Frøken Jasmin
  Turbolotte – Frøken juletrepynt
  Lundefjellvegen – Frøken mørketid
  Metes hverdagstanker- Frøken Syrin
  Elleas verden – Frøken Pyntefrost
  Ninnis verden – Frøken Tinnsoldat
  Lins blogg – Tantene Blå (levert over mail)

 10. jippi!
  En av de artigeste tingene med disse konkurransene er at det er sånnt spenn i hva dere finner intressangt 🙂 Og ikke så rent skjelden så blir jeg fasinert og innspirert over hva dere velger å melde på!

 11. Heia 🙂

  Føler at det er litt frekkt å spørre deg om hjelp siden vi ikke blogger sammen 🙂
  men Hanne ba meg kontakte deg.
  Du er visst dataoraklet her 🙂

  Imponert jeg , kan jo ingenting.
  Men min sønn skulle hjelpe meg med å sette inn en language translator. Noe han forøvrig ikke fikk til.
  men noe har skjedd. Over halvparten av ikonene de jeg skriver innlegg er borte.
  Bilder kommer ikke fram.

  Får ett kryss i venstre hjørne.

  Hvis du kan være så SNILL å hjelper meg får min evige takknemelighet.

  På forhånd tusen takk

 12. Hei, Anne.
  Jeg ser at Livet på landets bidrag er linket til siden min. Tenkte bare at hun må få sin egen link ;))

 13. Her er mitt bidrag til denne kreative konkurransen, hun heter frøken Tytterim:)http://shaminesverden.blogspot.com/2009/01/her-er-mitt-bidrag-til-frken-frost.html#links

 14. flott stine 🙂 Det siste skal bli.

  Kjempehyggelig med alle som vil med, to pluss litt dager igjenn å melde seg på nå folkens!

 15. aiaiai, mange med denne gangen 😀
  Lenkeliste del tre over påmeldte så langt, presentasjoner og slikt kommer på onsdagen.
  Tines kreative hjørne,
  Kathrines hage, Frøken Hell
  GundaM hagevandring frøken engel
  Nefertiti, frøken grønn og blå med is på
  Stines hverdag, frøken Pruina
  Berit, frøken Isabella
  Twins hage, frøken rosetta
  Høns og blommor, Frøken vaxthus-frostros
  Knuts haven, frøken rosa hardhaus
  Lailas lille rede, frøken liljeblad
  Marios verden, frøken islykt
  Shamines, frøken tytterim

 16. Jeg har lurt litt på å bli med, men denne gangen avstår jeg. Blir heller med og stemmer når den tid kommer. Neste gang, kanskje…
  Flott konkurranse!

 17. Eg er seint ute, som so ofte:) Men eg vil gjerne vise fram frøknene mine 🙂 Uff, du har det nok travelt som det er, Anne, men kan eg be deg velge ei av dei to? Eg har ei vakker vinterdame og ei litt meir humoristisk ei, og klarte rett og slett ikkje å velge sjølv… Skal øve meg på det! Varm helsing frå Ingrid Marie i Den hemmelige hagen.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her