Gullfiskbolle + lys + mose + frost = :D

lykt av gullfiskbolle med isroser
Denne bollen brukes litt litt avhvert, men jeg ble veldig fornøyd når jeg fant ut at jeg kunne ha lys i den, og har den har nå stått utenfor hagedøren og gledet meg i to uker 🙂 Jeg brenner kubbelys i den, og det brenner så fint og trygt at det er en fryd. (Om du ser på bildet fra sofaen lenger ned så ser du at den står og lyser sammen med noen syltetøyglasslykter)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. Det er sånn en riktig deilig følelse når man kan ta noe gammelt og bruke det til noe nytt.

  Du har nå et riktig godt øye for det vakre da.

 2. Vanvittig vakkert. Verdig kandidat til Frøken Frost, hun der, jo 🙂 Og så jeg som kastet vårt gamle akvarium, hehe 😉

 3. Det var fint.
  Jeg misunner deg de store vinduene. Her har vi bare sånne smårutete som er for høyt oppe på veggen til å kunne se noe annet enn himmelen når jeg ligger på sofaen.

 4. Guri så flott den bolla var!!
  Godt gullfiskene ikke fortsatt er i da stakkar…hehe..
  Jeg har nå åtte islykter ute, minsten er åtte år i dag- og det var et mål å kunne tenne på åtte lykter – når gjestene kommer.
  sylte forkjøla dame ønsker deg en riktig fin uke!!

 5. lene, hehe, jo, jeg hadde tenkt på det at den kunne få være med i frøken frost, men jeg har ett islyktprosjekt på gang som jeg tror blir den jeg bruker. Den er ferdigfrosset for lengst, men jeg har ikke fått tid til å se åssen den ble enda. Den har mose i seg 😀

  Juni, jeg er jo arkitekt, og har lenge irritert meg over det med at det fremdeles er veldig vanlig å sette vinduene så høyt opp på veggen. Vanlige eneboliger med hage kunne ha stor glede av å få vinduer som tar hagen mer inn i huset, spesielt på stua. Men det går alltids ann å bytte vinduer da 😉 Vi skal kle om hele huset og bytte alle vinduer om ett år eller to, og da skal vi sette inn en maken glassflate til ved siden av den som er, så vi får totalt 6 meter glass, også skal vi krympe ett vindu ett annet sted på stua som det er innsyn fra (og som går så langt ned at det er klønete for møblering akkurat der.) Hus er til for forandring 🙂

  Ellers hyggelig at dere likte lykten, det er bra praktisk med no sånnt når det er tøvær og islykter ikke «fungerer» 🙂

 6. iiik, er du ikke redd den skal sprekke? Jeg har også en sånn stor en som er temmelig uhåndterlig. God ide og et nydelig tablå!

 7. Heisann…
  Så dekorativt dette var, måtte forstørre bildet du viste lengre nede, der bollen står ute…
  Kjekt med «ting» som kan brukes til litt av hvert…

  Ha ei koselig uke og helg…

 8. Det er så vakkert med frostroser! Jeg har alltid avskydd frost og sne, men nå har jeg oppdaget det vakre i det:-)

 9. Marita, hvorfor skulle den sprekke? Glass tåler da litt frost så lenge det ikke utsettes for brå tempratursvingninger?
  Det er dessuten ikke noe krystallbolle eller arvegods, da hadde jeg nok vært forsiktigere 😉

  Jeg liker vinter jeg, jeg liker frost og snø og is og faktisk også kulda om den ikke blir for sterk. Jeg er heldig sånn, for jeg liker alle årstidene. Og selvom jeg også kan bli lei, spesielt om det er veldig mye svingninger så det blir mest blåholke, så fryder jeg meg gjennom både høst og vinter og vår. Det hjalp litt på å ha bodd i Los Angeles ett år, jeg fikk absolutt sansen for variasjon etter det 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her