Jeg digger snø, men småfuglene virker ikke overbegeistret…

vinterhage med fesk snø januar
Det begynte å snø i går, og det gav seg ikke før det var kommet 30-40 cm! Ufattelig vakkert!
Alt utenfor er dynget ned i tung snø, og det er det helt spesielle vinterlyset 🙂
Småfuglene derimot virker ikke helt overbegeistret. Ikke er det greit å lande, for snøen er jo i veien, og det at det hele tiden faller snø av grener er nok nokså skummelt. Den stakkars flaggspetten min prøvde gjenntatte ganger å komme til kartongen med fett, men feiget ut hver gang ettersom det deiset ned snø rundt han (og på han).
Svarttrosten var også temmelig underholdende i går, de piler gjerne rundt ute på plassen her i stedet for å fly, og i en periode før det ble for mye snø så var det reneste snøbrøyteren… De så knapt over snøkanten, men frem skulle de 😀
I love snow, and we finaly got some, quite a lot actually 😀 but the birds don´t like it…

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Ha, ha, jeg kan se trosten fremfor meg……
  Jeg er også veldig begeistret i snø, det blir en helt annen fremtoning på verden.
  Ha en koselig kveld! /Bente

 2. Ja, den som bare hadde fått litt snø. Det blir som du sier et helt annet lys ute når det er snø – jeg savner snøen, her er det bare regn.
  Snø er vakkert:)
  Jeg har ikke fått tatt et eneste bilde av snø i år, og ikke ser det ut til å bli noen i nærmeste fremtid heller.
  Nå får du kose deg med det hvite teppet og ta så mange fine vinterbilder du bare kan.

 3. Variasjon er nøkkelord for meg når det gjelder åssen ting ser ut. Og snø er en viktig del av det som skaper variasjon ute 🙂

  Krysser fingere for at dere får snø alle dere som har lyst på 😉

  Juni, jeg fiksa opp i dobbeltposten jeg 😉

 4. De trostene må ha vært et artif syn, men det er jo ikke så greit for dem nei. Her har vært så mildt i det siste og da kommer ikke alltid mine små fuglevenner hit. Men med det samme frosten kommer er de her igjen. Snø er vi nesten aldri, og bare noen timer når den kommer, så de slipper å brøyte, he, he. Jeg ville jo gjerne hatt mer snø jeg da……..

  Ha en fin uke : )

 5. takk for tipset, hadde det ikke vært for at den allerede ligger på favoritt-lista mi ville jeg blitt overbegeistret 😉

 6. Så heldig du er! Her er det bare is, is og atter is, og noen harde snøhauger.
  Tørt ute og, det blåser støv over alt. Så send så mye du kan:-)))

  🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her