Høstfloks – bildebonanza

collage høstfloks
Det finnes overraskende mange varianter av høstfloks, de er i grunnen ganske like, men samtidig ganske ulike. Selv er jeg hekta helt fra barndommen av, og vil ha alle jeg kommer over 🙂 Jeg har skrevet litt om høstfloks tidligere.
Garden phlox, a grand old lady

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. Jeg elsker dine himmel-billeder! Og ekhornet er også utrog sød!
  jeg kan se, at du er fra Oslo. det er længe siden, siden vi var der..- trist, fordi vi elsker byen!
  men lige nu er vi også i gang med at ombygge en kæmpe-gård til galleri, her i danmark…
  kærlig hilsen, sarah sofia

 2. Heilt einig med deg. Høstfloks er ein favoritt. Kjøpte meg nokre i fjor. Håpar vinteren har fare fint åt med dei. Nydelege bilete!

  Britt

 3. For noen herlige farger. Har vel alltid synes at den blomsten er litt kjedelig, men den er jo ikke det med et slik fargeflor.

 4. Høstfloks er en nydelig staude:) Den blålilla her var spesielt nydelig. Tror ikke jeg har sett den fargen før. Har bare hvite jeg;)

 5. Nydelege fargar, og ein veldig kjekk plante. Har berre den rosa varianten enn så lenge, men kanskje blir det fleire etter kvart… Deileg med litt farge å sjå på denne årstida : )

 6. Å Anne, snakk om å bli fristet når man ser de nydelige bildene, helt etter min smak definitivt.
  Ellers må jeg takke og bukke så mye for mange hyggelig kommentarer i bloggen min, er så treg jeg og får nesten aldri somlet meg til å svare.
  Den gamle boltesenga på annekset er faktisk Mosse-pus sin. Han har nemlig egen inngang dit skjønner du og ligger titt og ofte i senga å sover. Og når man har katt med forholdsvis lang pels=mye hår i senga, derfor er det ikke så fristende å ligge der selv.

 7. Sarah, så hyggelig å høre fra deg 🙂
  Gamleheksa, kjedelig! Hø! (knis)

  Det finnes et barndomsbilde av meg hvor jeg står med strutteskjørt ved ett enormt bed av rosa phlox i hagen hjemme, håper jeg finner det igjenn så dere kan få se, hagegleden lyser ut av øynene mine 😀
  Ellers så forbinder jeg faktisk ikke floks med duft, ettersom de hjemme i hagen til mor ikke dufter. Mange gjør faktisk ikke det.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her