Lilla georgine :)

georgine lilla med humleBloggen Koselig-Koselig kjører fargeuke, ett prosjekt jeg har kost meg veldig med ettersom det har dukket opp rundomkring 🙂 Denne siste uken har jeg ikke hatt så mye ekstra kapasitet, så jeg har ikke fått slengt meg med før nå, men i dag er det lilla, og jeg kunne ikke dy meg… 😀
Bildet viser en rålekker georgine som jeg byttet med Camilla i våres, fantastisk farge!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Jeg har blitt smittet av min mor, og er absolutt georginegal… hehe, vakker plante som er enkel å ha med å gjøre om man bare ser bort i fra gravejobben.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her