Vinneren av Frøken Vinterhage 2009 – Oppdatert med intervju!

Vinneren av Frøken Vinterhage 2009 ble frøken Lengsel fra GundaM en liten «hagevandring» På andre plass kom Frøken Blomsterstövel, fra Höns & Blommor, på tredje kom frøken Velkommen inn, fra Mariannes. Velkommen inn var dessuten den kandidaten som fikk flest stemmer i innledende runde. Frøken Isdronning fra Bakkane kom på fjerde og på femte kom frøken Istapp fra Stines hverdag.
Resten av resultatene kan sees i de respektive avstemningene: innledende runde, finalerunde
Gratulerer til vinner og alle deltagere 😀 Og tusen takk til alle som deltar, både med deltagere, stemmer og kommentarer 🙂
gundam frk vinterhage collageTil sist noen ord fra vinneren,denne gangen har jeg ikke tatt med mine egne spørsmål, synes svarene er nok i seg selv 🙂 Et lite ekstratips får dere også fra meg; om dere likte lille frøken Lengsel så anbefaler jeg dere å titte inn i Gundas factory for mer innspirasjon. Frøken Lengsel er nå dekt med et tykt lag med snø og er uten dekning kan du si…Tenkte ut å hente henne men glemte helt av det og vips er hun borte. Regner med å se henne til påska ;0) Håper sola har fått tak i snøen til da . Ellers er det stor aktivitet av unger der ute i hagen nå og håper da inderlig denne «figuren» berger;)))
Frøken Lengsel ble funnet under en av mine skogturer. Den lå i en liten bekk som var gått tørr…der lå den så vakkert og ventet på akkurat meg……… Jeg elsker jo gå å finne div naturlige former i naturen og etter å ha boret hull i den med min lille bormaskin fikk den en ståltråd tredd igjennom seg og satt i en plante her inne. Ble bært ut under denne fotoseansen for deretter å bli glemt…Men etter å ha  ligget flere år i en bekk tåler den nok litt snø på kroppen sin! Selv driver jeg jo denne lille bloggen min for å spre litt inspirasjon og glede her inne. Håper å få flere til å se muligheter med både gammel plank , drivved og ikke minst rust da ;0))) Syns det er kjempemoro når jeg får mail fra en dame på godt oppi sekstiårene som skriver at data har hun ikke forstand på, men etter å ha oppdaget min verden, min blogg gleder hun seg til å slå på maskina. Slikt gleder, dessuten har jeg fått meg en beundrer i Nederland som sier hun trodde hun var den eneste som var «So Crazy» Helt til hun oppdaget bloggen min . Slikt varmer og gir meg inspirasjon videre! Wow, det er så masse positive trivelige mennesker der ute!!! Dette skal nå feires med en laaaang spasertur nede i bygden ;0)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Grattis till en festlig och värdig vinnarbild!
  Det var ju otroligt jämnt i finalrundan. Jag är mer än nöjd med min andraplacering och tackar för alla röster jag har fått.

 2. Gratulerer til Gunda! En verdig vinner 🙂 Flott blogg også med masse spennende saker. Visste ikke at en kunne lage så mye forskjellig med drivved jeg!

  Vil også takke dem som stemte på meg. Moro å komme så langt første gang en prøver, spesiellt når det er så mange gode bilder.

 3. Gratulere til Gunda, og takk til Anne. Dette var gøy og en uhøytidelig konkurranse. Mange morsome, fine og kreative bilder : )
  Kl|ems fra Marianne

 4. GRATULERER Gunda:D Mange som lengter nå, så det var ingen bombe at denne vant:)

  Og morro med disse konkurransene, Anne!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her