Alfalfa- blålusern

alfalfa spirerAlfalfa er enkel å spire, vokser fort, og lagrer godt. Den har lite smak, og passer dermed godt til det meste av salater. Alle spirer har høyt næringsinhold, alfalfa er visstnok blandt de med mest.
Ettersom den har så lite smak synes jeg den er kjedelig, men den ser da lekker ut der den krøller seg på tallerkenen ;)
Alfalfa kaldes også blålusern (og feilaktig alfa-alfa), og den kansje mest vanlige spiren i salg.
Oppdatert: Posten er skrevet om litt, det var opprinnelig et konkurransebidrag.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Ja dette var ein flott Frk. kandidat og ein sterk motstandar, he he…
  Veldig fint bilde, Anne:0)
  Ha ein fin mandag, klem

 2. hihi, nå er det 14 deltagere så langt, og en liten uke igjenn, skal bli spennende å se hva som kommer fremover :)

 3. MMMMM….. :)
  Flott kandidat.
  Jeg er veldig glad i Alfafaspirer.
  De smaker litt som sukkererter, synest jeg.

 4. Bønnekarse kjenner jeg ikke til, kan ikke engelsk navn på det, veit ikke om det riktig finnes eller om det er et konstruert navn (ala bønnespirer).
  Så dessverre, jeg kan ikke hjelpe.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her