Hage på TV – generell oppdatering og danske fristelser

Jeg minner om min oversikt over hageprogram på TV, den oppdateres fortløpende, og der finner du en full oversikt over denne og neste ukes tvprogram. Klikk og finn deg noe fint å se på.

Mange av oss er irritert over at vi ikke kan få inn svensk tv, jeg har nå tenkt å gi oss mer å irritere oss over, nemlig at man ikke har dansk tv….

Danskene produserer mengdevis av gode hageprogram, noen av de kjøpes opp av NRK, og det er bare til å håpe at dette gjelder programmet Drivhusdrømme. Dette er en ny serie som handler om nettopp drivhus, og programlederen Claus Dalby (mannen bak den udmerkede boken drivhusdrømme) besøker ulike danske hager og deres ulike drivhus og drivhuseiere. Serien starter nå til helgen, og går så hver søndag kl 20.30. Jeg kommer ikke til å føre denne på den grafiske oversikten, ettersom jeg tror det er ekstremt få i norge som har tilgang på dansk tv, men jeg måtte bare friste litt, og kansje det er noen av dere som har dansk tv??

Jeg sjekket forresten, og siden vi har parabol fra canal digital, så kunne vi kjøpe ekstrapakke for DR1 og DR2, men det kostet 3000! kr i året, så vi droppa det vi…. (men det går altså ann, i motsetning til å få svensk tv). Det kan jo hende programmet blir tilgjengelig over nett-tv, jeg skal holde dere underrettet.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Ja det er ergelig dette med Dr2 som jeg ikke får inn.
    Men jeg får kansje den danske serien tatt opp på Dvd . Da skal jeg brenne en til deg også!!
    Jeg får inn Frilandshagen på Dr1 som er et koslig lagemat og se på spiselige vekster program.
    Har også sett på Sødertelje som går på norsk Tv.

  2. Skjønner snart at jeg ser altfor lite tv. Tror ikke jeg har fått med meg noe av dette jeg? ..som har svensk tv. Vi har sikkert dansk tv og, men vi har ikke giddet og oppdatere(søke etter de)Hmm…Og nå er det snart utetid døgnet rundt også:))

    Men er kjempefin oversikt du har!

    ,)

  3. Kjempekjekt når hageprogramma dukkar opp om våren. Sluker alt hagestoff no mens eg ventar på at ting skal «ta av» i hagen : )

  4. Det er egentlig rart at vi bare finner oss i at det er søppelkanaler som tilbys, og innholdskanalene blir utilgjengelige eller uforholdsvis dyre. Canal digital sender heldigvis svenk TV over tv-nettet sitt. Enn så lenge. Men det er adskillige andre kanaler some r borte nå – BBC prime, for eksempel, som virkeligsender haveprogrammer – uten at jeg kan se at prisen har gått ned tilsvarende. Litt sur i dag som du skjønner – forkjølet og med en fersk restskatt i baklomma. Men ellers er det jo bra:)

  5. prime ble nedlagt av BBC og erstattet med lifestyle, desverre fint lite hage der, men det er jo å håpe at de endrer sendetilbudet.

    Ellers er jeg helt enig med deg, det er irriterende med alle søple og gjentasegselv kanalene. Ja til innhold!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her