Ryktene om våren var sterkt overdrevet…

vinter-mars Kjære alle blogglesere, jeg forstår at onsdagens løkbilde lurte dere til å våren var her med snøfri hage. Det kunne ikke være lengere fra sannheten 😉 Våren er innom, men snøfritt er det ikke … Det første bildet viser der hvor jeg tok onsdagens bilde, i går snødde det litt igjenn, så det ligger litt pudder der, men som dere ser er det bare akkurat inntil veggen det er vokseforhold for små vårtegn. Jeg er glad i å beskjære hverdagen jeg, jeg ser det jeg vil se, og viser det jeg vil vise. hehe, men såklart, helheten kan jo være kjekk av og til, så derfor dagens hvite bilder…

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  1. Men det er da fantastisk at du kan ha en liten vår rett ved sida av snøfonna? Beskåret hverdag er jeg helt for!

  2. Ja denne måneden er lunefull, og vi ønsker jo så sterkt at våren og plantelivet skal begynne, så jeg tror det av og til er nødvendig å se bare de positive tegnene på vår i anmarsj;) Ha en koselig fredag med vår i blikket!

  3. Kjekt å beskjære ja:) Herlig det. Halve hagen her har litt snø den, men på den andre halve – VÅR!
    Og nå går det fort. Det sies fra gammelt av, at nysnø bløtner opp den gamle så den smelter fortere. En bitteliten trøst fra meg. Ha en toppers helg!

    🙂

  4. Du, sånn ser det ut hos oss også og nå begynner det å tære på humøret. Jeg skal nå allikevel ut å kjøpe noen planter til å ha i en krukke på trappa. Jeg nekter å forholde meg til all denne snøen 😀 God helg. H.

  5. Du har min dypeste symptati. Her er det full vår akkurat nå og jeg krysser fingrene for at det ikke blir som i fjor da vi fikk en meter snø på langfredag.

  6. Jaja, vi får trøste oss med Kathrines filosofi rundt dette emd nysnø….

    Men ser d uhar fått beskjært de istappene godt da ;0)

    Ha en fin fin helg Anne 😉

  7. Våren her på østlandet er veldig vinterlig må jeg si 🙁 Hagen din ser ut som min, og der er altfor mye snø. Men værmeldingene fremover ser bra ut. Så kanskje det er bart til påske?

  8. Ser man det – det var ikke så vårslig som jeg trodde. Men det er jo kjekt at du iallefall har litt vår sånn aller nærmest huset.
    Men snart, ser du ikke mer til snøen, og da dukker det mange gleder opp.

  9. Hei…ja mars er ikke å stole på gitt, …så masse snø! For en koselig blogg du har:) Innom for å ønske deg en god helg og takke for hyggelig besøk hos meg, klem

  10. hihi, det er bra dere liker min skylappinnstilling til verden 😉

    det har ikke blitt så mye oppbløting enda, snøen var søkkvåt som den var, men i morra og noen dager frem er det meldt strålende sol, det tenker jeg hjelper på 😀

    Ja, vi håper på bar bakke til påske Iris, det kan jeg leve med 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her