Slyngpetuniaen tåler godt vårvær

superpetuniaInnspirert av min egen post om planter som tåler litt frost satt jeg for tre uker siden ut en potte med superpetunia, (en av stiklingene jeg kjøpte fra plantasjen).

Nå har det jo vært et fantastisk vær her de siste ukene, så frost har den vel ikke blitt utsatt for, men kalde netter har det jo vært, og planta har vokst, og blomstrer riktig pent. Jeg har en som står igjenn inne på planterommet, og den har blitt litt finere (tettere) enn den som står ute, men det er ikke mye.

Konklusjon? Sleng ut slyngpetuniane din pronte!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her