Vårlige hageglimt

Her er noen glimt fra hagen de siste dagene. Klikk på et av de og bla deg gjennom galleriet.

Bildene viser fra øverst til venstre: Scilla, peonspire, lungeurt, juleroseknopp, (u)gress, tulipa turkistanica. Botanisk rød tulipan, staude-stemor.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Hvor jeg lengter sørover på denne tida. Når det spirer og gror der nede og snøen ennå ligger metertykk her, og uværet fortsatt truer med å ta drivhuset mitt.. Var i Oslo i forrige uke, og det var mildt sagt en gedigen nedtur å komme til Tromsø igjen. Slike vårtegn som dette får ikke vi her før i slutten av mai på de beste stedene..

 2. lungeurt og søt veit jeg ikke helt om du setter i samme setning litt utpå sommeren, men den har søte blomster ja… (og ett enormt bladverk..)

  Jeg la forresten akkurat merke til at trærne er i ferd med å eksplodere, må få tatt bilder av alle knuppene snart..

  Siv Elin, du har min sympati der oppe, det er deilig når våren kommer.

 3. Godt å se at det spirer og gror i hagen din også! Jeg er så lykkelig over snøen som forsvant (jeg som sippa sånn rett før jul over manglende julefølelse fordi det var null snø…) – og nå spire og gror og spretter det over alt! –
  Ha en flott vårdag!
  Hilsen ho som bare bestiller og bestiller og handler litt for mye av det grønne….

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her