Frøken Løk 2009 – konkurranseutlysning

frk-loekLøkblomstene er noe av det som virkelig gjør vårhagen unik. Det starter med snøklokker og krokus, også følger de på den ene vakrere enn den andre. Det er alltid stas å se løkspirene presse seg vei frem gjennom jord og snø, og de fargefriske blomstene bringer håp og glede 🙂

Jeg kjører hver måned en åpen konkurranse her på moseplassen, og denne månedens tema er løk, så ut i hagen din eller i nabolagsparken og finn din favoritt og meld henne på konkurransen, kanskje hun vinner og kan kåres Frøken Løk! Jeg regner med at det blir mest blomstrene vårløker, men løk er løk, så om du ønsker å vise frem liljer eller matløk mf så må du gjerne det. Det trenger heller ikke vært blomster, blader eller løkskjell mm er også hjertlig velkommen. 

Hvordan delta:
* Ta eller finn frem et bilde av kandidaten (kun dine/familiens bilder)
* Gi kandidaten et personlig navn, som ikke er identisk med norsk eller botanisk navn, (men inkluder helst det ekte navnet i presentasjonen). Det er flere grunner til at jeg ønsker unikt navn, den viktigste er at det ofte kommer flere planter av samme sort, og da er det ikke noe særlig at en av de heter planteslaget. Se tidligre konkurranser for ideer.
* Skriv en beskrivelse. Beskrivelsen kan være så kort eller lang du ønsker. Du kan beskrive planten, hvorfor du liker den, eller fortelle en anektote, eller noe helt annet, helt opp til deg.
* Post det hele på egen blogg, eller om du ikke har blogg send til meg over e-post. Det er fint om du i din presentasjon lenker til denne bloggen slik at dine leser kan følge med videre, og kanskje blir også de inspirer til å delta 🙂 Om du vil kan du gjerne bruke knappen/illustrasjonen som hører til konkurransen.
* Skriv en kommentar i denne posten om at du har presentert deltager, dette er viktig og må gjøres uansett hvordan du sender inn bidrag!
* Vinner kåres ved avstemning, det er ingen premier utover heder og ære.

Påmeldingen er åpen frem til og med fredag 15 mai.
Se samlepost for ytterligere detaljer og konkurranseregler. Der finner du også tidligere konkurranser om du lyster innspirasjon 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

24 KOMMENTARER

 1. funker fint slik også 🙂 Flinke bloggen min som skjønner slikt av seg selv *knis*
  (om man vil så kan man lage pen lenke, men det funker altså å bare lime inn adressen).

  Og velkommen med i konkurransen til frøknene Lilly og Krøll!

 2. Da en min frøken klar! Gjorde den klar i går kveld, så da var det bare å legge den inn i dag:) Nå baker jeg brød og skal pakke for hyttetur til helga. Ønsker deg en fin helg, Amme.

  :))

 3. Anne skulle det da stå. Stressa jeg nei?? Og ble nettadressen og feil? Kommer den til fotobloggen og ikke hagebloggen? Retter du kanskje opp, for nå skjønte jeg ikke helt…Syns så tydelig det står kathinehagen, men men…

  Hm…

 4. Nydelig frøken Kathrine, også tror jeg du trenger noe avstressende på morran jeg, en tur i hagen kanskje?

  Flott at du er med nefertiti 🙂

 5. He…Pakkedag her sjø:) Og så måtte jeg finne igjen huset(rommene)så ikke kattepasseren får sjokk når hun slipper ut og inn katten.

  Puhh…Skal slappe heeeelt av på hytta om noen timer ja.

  :))

 6. Flott Inger Karin, Mariann og Tone,

  og til dere andre, jeg tar i mot påmeldinger frem til og med i natt, så frem til kl 0900 i morgen altså.

  Presentasjonen kommer litt utpå dagen i morra, det blir som alltid masse variert 🙂

 7. Hei Anne! Eg er som ALLTID ute i siste liten… Men no er innlegget mitt med Fr.Tigerlilje lagt ut, med link hit til deg 🙂 Eg har og fått somla meg til å legge ny kobling på blogglista mi.. Triveligt her inne på nyebloggen din også!! So herlig dekor i hjørnene! Vakkert! God 17.mai litt på forskudd frå IngridMarie

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her