Relansering = utlodning!

hurraNå er det snart en uke siden jeg flyttet til eget domene og eget design, og jeg har lyst til å feire flyttingen med en liten utlodning!

Alle som kommenterer eller lenker til bloggen denne uken blir med i trekning om tre ulike pakker:
1: Boken Pruning & Training. Genial bok om beskjæring.
2: Stor norgespakke med georgineknoller fra min mors frodige hage.
3: En pakke planter fra planterom og hagen, blant annet av den hvite og den røde månedsjordbæra jeg har skrevet så mye om, og en par andre attpå.

Takk til alle dere lesere for at dere velger å lese denne bloggen, jeg setter stor pris på dere 🙂

PS: Bildet er tatt i går på 17 mai, og æresvakten er en flaggspett 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

37 KOMMENTARER

 1. Hei 🙂

  Jeg har aldri vært innom deg før, men her var det fint!
  Mange gode tips også!!
  Jeg har lagt en link til dine blogspot-tips på siden min. adde hatt veldig god bruk for de tipsene da jeg startet i mars, men som mange andre har man måttet lære seg dette på den tidkrevende og prøve/feile-måten. Hadde jeg bare visst om bloggen din da!!!

  Nå prøver jeg ihvertfall hjelpe andre nye som er innom min blogg, så de finner dine tips.

  Jeg kan ikke så mye om planter og sånt, men synes de er utrolig vakre og elsker å fotografere dem!

  Jeg legger meg som følger av siden din, men fant ikke «følge» knappen din er på siden….

  Ha en fin uke, klem fra Lenemora

 2. Lenemora, hyggelig å høre at du lenker til blogspottipsene, jeg skriver de jo for å hjelpe andre 🙂 Følger er en blogspotgreie, men jeg tror det er mulig å sette inn en google-friend sak her, slik at man kan følge med, men jeg har ikke satt meg inn i det enda… Jeg bruker sjøl RSS leser, (skal skrive om det senere), men skal finne ut av det slik at dere som bruker google-følger kan følge 🙂

  Gamleheksa og Jorunn hehe, joppi, var min mor som satt meg på å sette flaggstang på foringsplassen, nesten like bra som en stor en det, og mye lettere å få fuglen inn på bildet da 😉

  Torill, takker og neier 🙂

 3. Hei 🙂

  Jeg har aldri vært innom deg før, men her var det fint!
  Mange gode tips også!!
  Jeg har lagt en link til dine blogspot-tips på siden min. adde hatt veldig god bruk for de tipsene da jeg startet i mars, men som mange andre har man måttet lære seg dette på den tidkrevende og prøve/feile-måten. Hadde jeg bare visst om bloggen din da!!!

  Nå prøver jeg ihvertfall hjelpe andre nye som er innom min blogg, så de finner dine tips.

  Jeg kan ikke så mye om planter og sånt, men synes de er utrolig vakre og elsker å fotografere dem!

  Jeg legger meg som følger av siden din, men fant ikke «følge» knappen din er på siden….

  Ha en fin uke, klem fra Lenemora

 4. Så stilig bilde! Åh jeg kjenner at jeg blir så gira, jeg vil ha flere fuglearter til treet mitt! Jeg har litt problemer akkurat nå, bakgrunnen på foringsplassen min som i vinter var en snøkledd fotballbane er nå blitt en fotballbane full av treningskledde mannfolk… Ikke akkurat rette bakgrunnen for fuglebilder hehe. Jeg tenker så det knaker, og sambo ler seg ihjel av alle forslagene mine – men jeg er stanhaftig og skal nok finne på noe smart!

 5. Man må jo være med på utlodning – *stort glis*

  Månedsjordbær og Dahliaknoller har man jo lyst til å vinne.

  Men, jeg er redd to av guttene mine har brukt opp vinnerlykken. Begge har vunnet to kilo med sjokolade på tivoli – ikke det at mor synes det er stas, men…

  Har selv stått æresvakt, men ikke såå fin som spetten din.

 6. Så herlig bilde Fru Mose. Lykke til med utlodningen, blir spennende å se hvem som blir de heldige vinnerne! Og jeg linker så gjerne :o)

 7. Hei navnesøster. Det var et flott bilde du har tatt.
  Jeg har linket til den nye adressen din og gratulerer deg med flott design. Det er veldig oversiktlig og enkelt å navigere seg fram.

 8. Så morsomt med konkurranse da! Jeg hadde lyst til å linke til deg for denne siden er full av nyttig info og fine bilder og fortellinger, og nå MÅ jeg jo bare lenke til deg 🙂

  Kjempekult 17.mai bilde!

 9. Man må jo være med på utlodning – *stort glis*

  Månedsjordbær og Dahliaknoller har man jo lyst til å vinne.

  Men, jeg er redd to av guttene mine har brukt opp vinnerlykken. Begge har vunnet to kilo med sjokolade på tivoli – ikke det at mor synes det er stas, men…

  Har selv stått æresvakt, men ikke såå fin som spetten din.

 10. Takk for alle hyggelige kommentarer og lenker!

  Det er nå litt kjipt med den flyttingen at det blir ekstrajobb på dere for å oppdatere lenkelister, hyggelig å kunne tilby en liten kirsebær 🙂

  Mari: Ja og nei. Selve fuglen har jeg fra en illustrasjon jeg har kjøpt og klippet opp, så selve fuglene ol er ikke egentegnet, men hvordan bakgrunnen henger sammen er mitt. Skal vise og forklare litt senere når jeg snakker om resten av designet her. Jeg har ikke så stø hånd, så da var det veldig greit å kjøpe en vektorfil.

 11. Takk for alle hyggelige kommentarer og lenker!

  Det er nå litt kjipt med den flyttingen at det blir ekstrajobb på dere for å oppdatere lenkelister, hyggelig å kunne tilby en liten kirsebær 🙂

  Mari: Ja og nei. Selve fuglen har jeg fra en illustrasjon jeg har kjøpt og klippet opp, så selve fuglene ol er ikke egentegnet, men hvordan bakgrunnen henger sammen er mitt. Skal vise og forklare litt senere når jeg snakker om resten av designet her. Jeg har ikke så stø hånd, så da var det veldig greit å kjøpe en vektorfil.

 12. He he. Alltid mye artig som skjer inne hos deg. Moro å følge med.
  Flaggspetten er nyyydelig. Vi har en her også av og til. Hamrer i vei på lyktestolpen utenfor her.

 13. Den nye siden din er kjempefin, og utloddning vil vi jo være med på. Blir jo spennende å se om du får hilse på alle ekornbarna da.

 14. øjøjøjøj – DET var fristende det!! :o) Alt sammen, tenk feks å få en stor norgespakke med georgineknoller!! Du og du! Og alle da andre herlige gavene også! :o)

  Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen av en av disse, såklart! :o) Spennende!

  Håper du får en strålende uke!!

 15. Du har pyntet for fuglene også! Og de setter pris på det ser det ut som. Utrolig flott bilde! Jeg skal ha meg en liten ferie nå pga at lærerene på skolen skal på tur. Fuglene mine tømmer fuglemateren flere ganger for dagen, så jeg har tenkt å gjøre som deg når vi nå reiser bort. Ha fuglematen på bakken, da kan jeg legge ut mer.

 16. øjøjøjøj – DET var fristende det!! :o) Alt sammen, tenk feks å få en stor norgespakke med georgineknoller!! Du og du! Og alle da andre herlige gavene også! :o)

  Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen av en av disse, såklart! :o) Spennende!

  Håper du får en strålende uke!!

 17. Hei!
  Fyrst vil eg gratulere med ny blogg. Den er veldig velbygd, strukturert og vakker 🙂
  Det einaste abere måtte vere alt arbeidet som må til for å kommentere 😉 ..berre tull …nei, tilbake til saka…har du laga designet sjølv? Er du grafikar eller noko slikt flott? Den er heilproff 🙂

 18. Så hyggelige tilbakemeldinger da 🙂 Spesielt artig med dere «nye», nå får jeg se bloggene deres også 🙂 Og tusen takk for lenker 🙂

  Famme Avor, takk! Jeg er arkitekt, så litt grafikkopplæring har jeg jo fått, hyggelig å høre at du likte designet. Viktig også å si at jeg fikk god hjelp av bloggdesigns.no, som har kodet alt sammen, uten de ville det jo bare vært en pen bildefil. Skal fortelle og forklare senere 🙂

  Her rasjoneres det med fuglematen for tiden, jeg er nesten fri. Om jeg hadde lagt ut 10 liter solsikkerfrø på bakken så ville det ratt vært spist opp neste dag… har noen støvsugerfugler her som ikke er sanne *ler*

 19. Så gøy med konkurranse da 🙂
  Jeg blir gjerne med å feirer den «nye» bloggen din.
  Den er fin og oversiktlig, og lett å finne fram i.

  Ha en fin dag

 20. Oj! Denne holdt jeg jo på å glipp av, så spennende med utlodning da! Ja takk – jeg elsker norske jordbær og vil gjerne vinne jordbærplanter 🙂

 21. Ninni, de er litt svorske, med svensk opprinnelse på frøene, men med norsk oppdragelse da, det er jo det viktigeste 😉

  stine, hyggelig å høre 🙂

 22. Takk for en liten hilsen….Du har en så flott side….å for noen bilder:) Legger deg til på min bloggliste jeg, om det er greit.
  Ha en herlig helg i hagen 😉
  Hilsen Marte

 23. Heisann! Då har eg oppdatret inne hos meg slik at du ligg inne med rett adressa;) Er vel for seint å melde seg på i konkuransen, men oppdatere må ein jo;)
  Klem:0)

 24. Lubne jordbær i kø på verandaen min…

  Jordbærplante fra Anne på Moseplassen
  Jeg får en mail fra Anne på Moseplassen. Hun skriver at jeg er en av de heldige vinnerne i trekningen hun har foretatt etter at hun flyttet bloggen til eget domene.

  Jeg kan komme med ønske om en av disse pakk…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her