Frøken Rubin – min deltager til Frøken Løk

frk-loekHer ser dere min deltager til konkurransen Frøken Tulipan.
Les mer om konkurransen her, det er åpent for alle å delta 😀

Hvordan ser din favorittløkplante ut?

frk-rubinFrøken Rubin er ei ordentlig pyntefrøken, med dyp rubinrød kjole med gule og sorte detaljer og diamantsmykker til. Dette er hagens vakreste tulipan, og ettersom rødt slettes ikke er min favorittfarge så sier det litt..

Hun er litt blyg i dag, så vi får ikke se ansiktet, men dette er en tulipan som er like fin inni som utenpå 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. […] på besøk og lager stripteasshow i hagen! Noen få timer etter at jeg hadde fotografert den frodige frøken Rubin kom jeg ut og fant alle klærne hennes liggende på bakken. Men aldri så galt at det ikke var godt […]

  2. […] Frøken Rubin fra Moseplassen Frøken Rubin er ei ordentlig pyntefrøken, med dyp rubinrød kjole med gule og sorte detaljer og diamantsmykker til. Dette er hagens vakreste tulipan, og ettersom rødt slettes ikke er min favorittfarge så sier det litt.. Hun er litt blyg i dag, så vi får ikke se ansiktet, men dette er en tulipan som er like fin inni som utenpå 😉 (og som vanlig er min kandidat holdt utenfor avstemningen) […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her