Min deltager til Frøken Stemor

gjennoppstandenfrk-stemor-knapp-09Frøken fasjonabel er min deltager til konkurransen Frøken Stemor. Har du en stemor i hagen? Meld henne på konkurranse og vis henne frem 🙂

Frøken Fasjonabel ble sådd i fjor under navnet Springtime Black, og var i grunnen svært så sort. I år kom det nye skudd på den gamle planten (jepp, det går ann), og denne gangen er blomstene mørk lilla.

Dette er en frøken som gjør seg spesielt godt i kvedslyset, hennes kjole trekker til seg mørket og fargene blir fløyelsdype og rike. Kjolen er stor og vaier i vinden, hun en virkelig primadonna, som følger motene og slettes ikke kan gå i samme antrekk år etter år 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. lol morsomt, jo jeg har vell noen stakkerslige stemorer som ivrer etter å overleve år etter år. For ta meg en tur ut i morgen og hive meg på stemorkonkurransen.
  🙂

 2. I høyeste grad en primadonna,som de fleste av oss nytt antrekk ved store begivenheter. Navnet får meg til å tenke på nattens dronning.
  Lykke til:)

 3. Ja, hun var jo strengt tatt fiiiinere i fjor, men hun er nå vakrere i år da. Jeg er ikke så overbegeistra for sorte blomster jeg *rødme*

 4. Nydelig frøken stemor! Jeg synes de er så fine. Og så er de hardføre også, tåler ei frostnatt og fler.
  Her var det ned mot null søndag morgen.
  Takk for hyggelig hilsen til meg!
  Ha ei god uke!:-)

 5. Hei Anne! Hjarteleg takk for hyggeleg kommentar inne hos meg då eg etterlyste pelargonia Dronning Ingrid 🙂 Er så glad i den blomen! Har enno ikkje funne den her i Bergen, fleire seier at dei har hatt den inne, men er gått tom. Vi er nok mange som liker den 🙂 Din Stemorsblom var vakker! Nokon som veit kvifor dei har fått dette navnet? Skal nok hive meg rundt og bli med eg og, har sett den fleire stader i min nye, men gamle hage. Varm helsing frå Ingrid Marie

 6. […] Frøken Fasjonabel fra Moseplassen Frøken Fasjonabel ble sådd i fjor under navnet Springtime Black, og var i grunnen svært så sort. I år kom det nye skudd på den gamle planten (jepp, det går ann), og denne gangen er blomstene mørk lilla. Dette er en frøken som gjør seg spesielt godt i kvedslyset, hennes kjole trekker til seg mørket og fargene blir fløyelsdype og rike. Kjolen er stor og vaier i vinden, hun en virkelig primadonna, som følger motene og slettes ikke kan gå i samme antrekk år etter år 😀 Ettersom dette er min egen frøken, så holdes hun (som vanlig) utenfor avstemning. […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her