Resultat Frøken Stemor 2009! oppdatert m interviue

aquarina-von-skreiaDet ble en klar og tydelig vinner denne gangen, den friske Frøken Aquarina von Skreia fra Jonna med bloggen Rabarbra og Vannilje. Hun fikk også flest stemmer i innledende runde!
På delt andreplass kom Fru Pigalopp fra Erna Karis hjemmeside, og Frøken Rosalill av Hervik fra Berit T. Så fulgte Frøknene Ville og Vakre fra Assas fotoblogg, og Frøkensøstrene fra Min Verden

Gratulerer til vinner, og gratulerer til finalistene med strålende plassering og takk til alle som har deltatt med kandiater eller stemmer!

Så er det veien videre, nermere bestemt neste konkurranse. I fjor hold jeg Frøken Markblomst i juli, men det er da ingenting som tilsier at jeg må kjøre samme tema i år, så derfor spør jeg dere, hvilket tema kunne dere tenke dere å levere inn under? Hva synes dere hadde vært artig å se presentert? Forslag til tema fra min side er: Iris, peon, klematis, en bestemt farge, en klatrer, eller rett og slett markblomst som i fjor. Hva sier dere? Kom med forslag, diskuter i vei! 

Resultat på innledende og finalerunde er nå frigitt.
Det har vært en het uke dette, med mye ekstra styr for meg, så ting tar tid, men her er da omsider interviuet med vinneren:
* Gratulerer med seieren, hva føler du nå Frøken Aquarina von Skreia?
Jeg føler meg faktisk litt vissen etter all ståheien, og tror tiden er inne for å pensjonere seg og overlate rampelyset til de unge og fremadstormende Knoppene, en spenstig gjeng som holder til i nabolaget her.
Det var fantastisk så lenge det varte, men en fiols glansdager varer jo ikke evig, og det gjelder å vite når en skal gi seg så en ikke ender opp som Elizabeth Taylor eller Brigitte Bardot.
Gud forby.

* Og hvordan skal seieren feires?
Det blir vel en siste seiersrunde i krystallskålen min, til stående ovasjoner fra mine medsøstre.
Deretter bærer turen til Komposten, et slags hvilehjem for blomster der de får slappet av og fornyet seg, har jeg hørt.

* Du er så yndig, sjarmant og friskt gul og hvit, men frøpakken din sa du skulle være grønn? Har du flere kjoler, eller var det en trykkleif?
Gul og lyseblå, om jeg må be, (og jeg har bare denne ene kjolen)
Ideen om at disse to fargene danner grønn når de blandes er jo riktig i teorien, men ikke alltid i praksis.
Noen av de i nabopotta er faktisk nokså grønne, mens jeg er mer i den duse enden av skalaen og egentlig ganske tilfreds med det.

* Jonna, hvorfor valgte du ut akkurat denne stemorsfrøkna i år? både for å så og for konkurransen.
Jeg var i det limegrønne hjørnet da jeg bestilte frø i vinter -zinnia ‘envy’ nigella ‘transformer’, Grønne solsikker… grønt er fint mot alt det rosa jeg har en tendens til å impulsshoppe i løpet av sesongen:)
At det var denne som skulle presenteres i konkurransen var det ingen tvil om- stolt mamma , må vite.

Dette var altså den andre gangen jeg arrangerte Frøken Stemor, og flere av de deltagende bloggere deltok også første gangen, bland annet vinneren Jonna. Jeg har mye morro med denne konkurransen, det er så kjekt å se hva dere leverer inn av skønnheter på de ulike temaene 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

 1. Gratulerer til vinneren, og takker for delt andreplass, kjempekjekt!

  Jeg hiver med med an annen gang også jeg, dette er artig, uansett hva tema blir.

  Ha en fin sommerdag videre

 2. Gratulerer til vinneren! En fin representant for stemorblomstene.

  Bondepeonen min er ferdig med blomstringen 😉 så jeg stemmer for en av mine favoritter: klematis 🙂

 3. Gratulerer til vinneren! Flott blomst og flott bilde!

  Om ikke neste gang, så synes jeg at farge som tema bør prøves en gang.

  Det har blitt så bra og oversiktlig på bloggen her! Lurer litt på å legge om til WordPress selv (det blir en utfordring for min del).

 4. Edgar, det er jo hyggelig å høre at du liker bloggoppsettet.

  Hvordan overgangen blir for deg som har alternativ bloggplattform veit jeg ikke, men wordpress har en ganske bra importfungsjon som kan ta over tekst, bilder og kommentarer på en to tre. Sjekk den ut, og spør eventuelt på forum etter hjelp. (husker ikke adresse nå, men send en mail om du er intressert). Det er mye vilje i wordpressmiljøet for å hjelpe folk i å skifte over, så det er sikkert hjelp å få. Når du først er i gang så er wordpress veldig greit å bruke 😀

  Dersom vi går for farge som tema, hvilken farge kunne være atraktiv da?
  Rød? Gul? Rosa? Lilla? Hvit? Blå?

 5. Gratulerer til vinneren! Flott blomst og flott bilde!

  Om ikke neste gang, så synes jeg at farge som tema bør prøves en gang.

  Det har blitt så bra og oversiktlig på bloggen her! Lurer litt på å legge om til WordPress selv (det blir en utfordring for min del).

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her