snartur i hagen

juni-collage
Bare noen glimt fra hagen i dag. Som dere ser er jordbæra på god vei!
Også til alle dere ekorngale der ute: I går la en leser igjenn en kommentar til meg om at de hadde funnet to små forlatte ekorn som de nå har tatt på seg å fore opp (ja, de tok seg tid til å la ekornmora få hente de før de tok de med hjem). De er omtrent tre uker gamle, og det legges daglig ut bilder på en nyoppstartet blogg Det har ikke kommet opp så mye tekst der enda, men jeg har litt epostkontakt med matmor Gry Eva, og hun melder at de små ser ut til å ta til seg næring og virker kvikke og raske. Så gå og se!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Nydelige bilder igjen, Anne!
    Du er så flink, både til å se motivene og til å sette sammen spennende collager. Ren nytelse for øyet!
    Tusenfryd øverst til venstre?

  2. Takk Berit 🙂 og ja, tusenfryd, markblomstbær, stemor, markblomstblomst, smørblomst, og akkeleie. Bladet husker jeg ikke hva er, bytteplante.

    Og collagen ble til fordi jeg var gretten over mangel på blomster i hagen, så fant jeg ut at det kunne da ikke være så ille, ut på kamerajakt 😉

  3. Herlig sommerblomster, og jordbær:))

    En av søstrene mine hadde forresten en ekornunge. Moren ble overkjørt. En skikkelig ramp ble det ,)
    Men den ble mat for noen andre da den skulle prøve å greie seg sjøl.

    :))

  4. Så deilig med rødmende jordbær! Her hos meg har det også kommet en svak rødfarge på bærene som bringer bud om sommer! Gleder meg!

    Ekornbarna skal sjekkes ut 🙂

    Hilsen Margrethe

  5. uff så trist å høre om ekornet til søsteren din kathrine, det er svært høy dødlighet på det første året til ekornet desverre, sånn er det bare.

    Gry, ja, jeg krysser alle fingre og tær for de små ekornbabyene til Gry Eva, jeg har tro på at det kan gå bra for de har fått pels, det er visst kritisk i forhold til å greie å holde varmen.

    Margrethe, mmmm, jorbær er best! (ok, asker-bringebær er bedre, men det har jeg ikke i hagen her)

  6. aha, så det _er_ mødurt! Det var det jeg trodde, men ettersom jeg ikke var sikker så…
    Takk for bekreftelsen Miamaria 🙂 Og javisst er det lekre blader, helt superfantastisk lekre 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her