Aksjon mot regnværssyken – fargeutfordring!

margeritt
Farger lyser opp og gleder oss, jeg føler meg rett og slett mer i live av farger. Og nå mitt i denne her jeg bor ganske gruffe julimåneden så tenkte jeg kanskje det var flere som kunne trenge å sprite opp sommeren litt. Har du en favorittfarge? Er det en farge i hagen din som det er ekstra mye av? I fotoalbumet, garnbunken, kjøkkenskapet,  perleposene eller scrappingpapiret? Lyst til å dele?

Ta deg en runde med kameraet eller let i albumene dine. Lag ett blogginlegg og fortell meg og alle andre om det i kommentarfeltet, eller bare rett og slett fortell om favorittfargen din i kommentarfeltet. Kom igjenn, sett farge på regnværsdagen! Og utfordre gjerne videre!

Min favorittblomsterfarge er rosa-lilla, fargen i grenselandet helt mot magenta. Den er så vakker mot det grønne, den er så tydelig, og den har ofte en dybde slik at man kan drukne i fargen. Den gjør meg glad!

georgine-solstemon
Høstfloks
surfina-ipomoea

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

52 KOMMENTARER

 1. ja, der traff du meg i alle fall.. denne fargen blir jeg sugd mot i plantesentret.. dessverre har jeg ingen farger her nå å vise frem.. men bare vent til Hortensiaen blomstrer for fullt.. da du…:o)))

  ja, var det ikke flott at Nina endelig fikk sin lille prins.. gleder meg til å se bilder :o))

  Ha det godt i regnværet.. vi har det ikke noe bedre her heller i dag.. MEN det er lovet go`vær onsdag.. og gjett om jeg gleder meg…

 2. PS. Var så ivrig på om eg fikk til linken at eg glemte å si: Nydelig farge du har valgt. Når eg lukker øynene og skal tenke på en farge er det som regel lillafargen som kommer 🙂
  Men idag har eg valgt meg gul som solen.

 3. Morsomt å høre at det er flere enn meg som er begeistret for denne fargen 🙂

  Flott du tok fargeutfordringen Anne!(og gratulerer med vel gjennomført lenking) Og Bea, du har sikkert ettelleranna i en eller anna farge som frisker opp dagen din 😉

 4. Glade farger gjør meg alltid glad, og det gjorde godt å lage det fargeglade blogginnlegget mitt også 🙂 Takk for utfordring, det hjalp i regnværet 🙂

 5. Hei på deg og takk for hyggelige kommentarer! Såå trivelig! Min favorittfarge er den som kalles lavendel, blåfarge med litt rosa/lillaskjær. Faller ofte for denne både når jeg kjøper garn og blomster;) Men farger generelt gjør meg glad! Nydelig bilde!

 6. Heisann! For et nydelig bilde! Fargekombinasjonen er vakker!

  Ville bare si at sømbyste koster rundt 1000-lappen. Stoff og stil har noen. Jeg har bestilt min fra sewingworld.co.uk. Er veldig spent på hvordan den er og hvor lang tid det tar. 😀

  Leser litt til på bloggen din jeg. 🙂 Må titte på ekornfamilen..

 7. ååå
  dere får meg virkelig i bedre humør!

  Morsomt å høre om fargefavoritter, og deilig å få se så mange fargerike bilder!

  Og Camilla, tusen takk for svar! Det var da ikke så ille for en justerbar byste egentlig, trodde de var mye dyrere jeg.

 8. Heisann! For et nydelig bilde! Fargekombinasjonen er vakker!

  Ville bare si at sømbyste koster rundt 1000-lappen. Stoff og stil har noen. Jeg har bestilt min fra sewingworld.co.uk. Er veldig spent på hvordan den er og hvor lang tid det tar. 😀

  Leser litt til på bloggen din jeg. 🙂 Må titte på ekornfamilen..

 9. Nydelig farge Anne!!! dette blir jeg med på,helt klart men velger emg ikke favorittfargen da som er hvit eller gult men rødt! Fikk en gedigen ptte med noe strå i av en mann, hva det het…? Mannen het Steven da og kaller den steven blomst. Kommer snart,)

 10. Flotte farger folkens, nesten så jeg slår meg på den gule bølga, men siden det er mørkt ute og jeg har begynt å like råsa så velger jeg det. Puh, det var en lang setning :p

  Kjekk utfordring dette, Anne 🙂

 11. Jeg sitter her som en liten smileball!
  så artig at så mange har tatt utfordringen da 😀

  Klart det er ok med to farger! Vis så mange farger dere vil dere 🙂

 12. Flotte bilder! Spesielt flox’en likte jeg!

  I hagen velger helst fra den kjølige delen av fargesirkelen- Liker roen de gir.
  De helt mørke fargene synes jeg også er spennende.

 13. Nydelig. Helt enig med deg at det er en vakker farge. Min favoritt i hagen nå er Georginen «Arabian night» – den er mørke rød over i sort. Vakker – vakker. Har bilde av den fra før. Ellers hjalp det jo – for i dag er det SOL! Kos deg med varmen en dag. Hanne

  • Edgar, du har jo noen eksepsjonellt vakre fargestyrte innlegg allerede, de var med på å så ideen min 🙂

   Hanne, ja, i dag er det altså sol gitt, mystisk, men fiiiiint! (men så varig ser det ikke ut til at det er så vi får nyte sommeren i to dager).

   Og dere må gjerne fortsette å dele av fargegledene deres med oss 😀

 14. Heisan!

  Dette var en artig utfordring! Har en rød plante som snart overtar hagen min…den er på vei opp flaggstangen.. Kommer med et innlegg litt snere jeg:)

  Sommerklem

 15. Anne jeg ble så ivrig her jeg at jeg glente å si at bildet ditt var NYDELIG!!!
  Hvorfor? Jo dette er akkurat mine yndlingsfagre også 😉

  Hei og hopp du har fått dagen min til å bli travel ;D

  Ha en flott dag du også!!!
  Og alle dere andre.

 16. Grønt er den optimale fargen. Den finnes i mange nyanser og står helt utmerket til de aller fleste andre farger. Gult er også deilig. Og ikke minst orange. Orange valmuer og gule solsikker. Det er vakkert.
  Men jeg er enig med deg når det gjelder den rosa-lilla. Jeg er ikke noe hagemenneske, men noen blomster må jeg ha. Og da i de over nevnte farger.

 17. Fikk lyst til å slenge meg med, selv om vi har hatt mest sol (og tørt vær) i juli hos meg. Når regnet nå kom, var det faktisk velkomment og veldig nødvendig!
  Men jeg slenger meg med, og tok med bilde av min venninnes geranium. Rødt og grønt.

 18. […] liten fargeutfordring inne på bloggen sin. Det er lov til å være med! Her er innlegget hennes: Aksjon mot regnværssyken – fargeutfordring! 28.07.2009 | Tagger: flora, Macro, natur, Nikkor 60 mm, Nikon D40, Oslo | Kategori: flora | Skriv […]

 19. Næmmen! Jammen kom trackbacken før jeg rakk inn til deg. Ler! Ble med jeg også, har tatt veldig mange bilder av blomster og vet vel ikke helt hva jeg skal gjøre med dem.
  Morsomt at du satte i gang dette! Ha en fin kveld!

 20. Så nydelige planter i en av mine favorittfarger – rosa/lilla.

  Har ikke tid til å lage noe innlegg her jeg sitter på hotellrommet så da får jeg heller legge ut en link til et gammelt ett. Det handler om planter i fargene rosa (og lilla).

  Fortsatt god sommer, og etter hva jeg har hørt skal det visstnok være litt bedre vær hjemme i Oslo nå?

  http://twinshage.blogspot.com/

 21. Jeg valgte meg HVITT. Kanskje ingen farge, men jeg bruker den mye både ute og inne. Er så rein og pen, og fremhever mine andre favorittfager (blått, lilla, rosa) 🙂

 22. Dette var moro, Anne, det har fått dagen min til å gå på en super måte. Kost meg med så mye flotte bidrag. Kjemeflott påkommet. Håper eg har fått med meg de fleste men hvis det er noen eg har glemt så må dere bare gi et hit, eg vil gjerne se alle.
  Mitt bidrag ligger høyere opp her i liste.

 23. Jeg blir gjerne med, og velger meg rosa både når solen skinner og når det regner 🙂

  Kjempeflotte bilder du har lagt ut, av en vakker farge!

  Hilsen Margrethe

 24. Randine har også laget en fargepost, med Orange 🙂
  http://randinesblogg.blogspot….

  For en fantastisk oppslutning om denne lille enkle utfordringen! Dere har blåst vekk min regnværssyke og gruffværsgruff og erstattet den med farger og glede!

  Over 20 har valgt å lage innlegg om side farger, og enda noen har fortalt om sine favoritter 😀 Og det er plass til flere, har du lyst har du lov!

 25. Så morsomt påfunn! Dette vil jeg gjerne være med på! Må finne frem noen bilder først..eller ta noen..om jeg ikke finner dem i arkivet.
  Enig med deg, de blomstene og fargene du viser frem er meget vakre! Jeg elsker fiolett og blått! 🙂

 26. Godt noen tar tak og spriter opp gråværsdagene:)
  Mine favoritt farger innen foto er blått og grønt.., spesielt kompinert med sort er det så fint synes jeg. Blandet el hver for seg..

  *god kveld*

 27. Jeg venter spent Viola 🙂
  Kine, hehe, som hageentusiast så må jeg jo ha grønt som en favoritt da 😉

  Også snublet jeg akkurat over et for meg ukjent fenomen, fargegaten/ Øvre Holmegate i Stavanger.
  Der har de rett og slett malt en liten gate i de friskeste fargene du kan tenke deg, utrolig innspirerende, Arnes bildeblogg har skrevet om det:
  http://arnesbildeblogg.blogspo

 28. Å, dette var vanskelig. Men mørkerød er da ganske fin, syns jeg. I gamle dager (kanskje ennå, har ikke sjekket) het den fargen jeg mener krapplakk. En trøst for alle som sitter inne og ser på regnværet må jo være at farger blir renere og klarere med vann på seg.

  Ja, mitt neste blogginnlegg inneholder garantert farger!

 29. Min favorittfarge er orange. Jeg blir i så utrolig godt humør av den fargen. Men i det siste har jeg også blitt veldig glad i turkis. Farger er i grunnen spennende :o)
  Kjempefin blogg forresten – den skal jeg følge!
  Fortsatt god sommer til deg :o)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips