Frøken Solbrent – min deltager til Markblomstkonkurransen

frk-solbrentDenne solhungrige lille prestekragefrøkna hadde nok vendt sitt ansikt opp mot solen litt for lenge, for se, hun har blitt rød i ansiktet 😉

Prestekragen syne jeg er et must i en eng, og i en bukett eller krans. Den formelig stråler sommerglede, synes du ikke!

Dette er min deltager til konkurransen jeg holder hvor de som ønsker kan presentere en av sine markblomstfavoritter. Den er åpen for alle, og er svært uhøytidelig. Så har du en markblomst du synes om? – Ta et bilde og presenter henne på din blogg eller nettsted, eller om du ikke har det send den på mail  🙂

Lyst til å delta? Her finner du konkurranseutlysningsteksten for frøken Markblomst

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Kjempeflott prestekrage du har satt inn som Frøkena! Den ser så ren og skjær ut der den står. Ja, og en sommereng må ha prestekrager, så sant, så sant!
  Tusen takk for hjelpa til å finne ut hva blomsten min het! Jeg skrevet noen ord i «edit» nederst på innlegget.
  Jeg bare visste det var noe på Maria eller/og sko, hehe.. 🙂 God natt!

 2. hihi, det er snille Mannen som har fotografert 🙂 Av og til sender jeg han ut med kamera, også har jeg et lite arkiv for bruk dager jeg ikke orker eller er innspirert 😀

  Takk for hilsen Monica 🙂

  Og utrolig morsomt at såpass mange har meldt seg på allerede, det pleier alltid å bli slik at de fleste melder seg på sent i perioden, men nå er dere jo godt i siget for å være midt i ferietid 🙂

 3. hihi, det er snille Mannen som har fotografert 🙂 Av og til sender jeg han ut med kamera, også har jeg et lite arkiv for bruk dager jeg ikke orker eller er innspirert 😀

  Takk for hilsen Monica 🙂

  Og utrolig morsomt at såpass mange har meldt seg på allerede, det pleier alltid å bli slik at de fleste melder seg på sent i perioden, men nå er dere jo godt i siget for å være midt i ferietid 🙂

 4. […] Frøken Solbrent fra Moseplassen Denne solhungrige lille prestekragefrøkna hadde nok vendt sitt ansikt opp mot solen litt for lenge, for se, hun har blitt rød i ansiktet 😉 Prestekragen syne jeg er et must i en eng, og i en bukett eller krans. Den formelig stråler sommerglede, synes du ikke! (som vanlig er deltageren min holdt utenfor avstemningen) Prestekrage, Leuchanthemum vulgare […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her