Glimt fra mors hage!

På mandag var jeg og mannen hjemme hos foreldrene mine for første gang på lenge. Det var godt å få sett de, og det var deilig å rusle i hagen. Her er noen bilder av noen av alle de vakre blomstene som er å finne, de er alle tatt av min kjære mann. Klikk så blir de større og du kan bla mellom de med piltast.

Jeg har desverre ikke sortsnavn på disse blomstene, det meste er gamle stauder som enten har stått i hagen i årtider, eller som har blitt byttet inn via hagevenner. Men her er da de navnene jeg kan:

* Rad en viser en liten bukett av noen virkelig yndige, små og tidligblomstrende roser, blå staude som jeg aldeles ikke husker hva heter, revebjelle og sist valurt og prestekrager.
* Rad to viser blå toppklokke, peoner (kun et lite utdrag av peonveldet som rår), daglilje og bakkenellik.
* Rad tre viser en moderne rose, lammeøre, peon og en lilje.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Ja, jeg må absolutt si meg enig – den hagen må være VIDUNDERLIG!! :o) Massevis av lekre stauder, og pioner er jo bare drømmen!! LEKKERT!! :o) …utrolig søt nellik!

  Ønsker deg en vidunderlig helg!

 2. Visst er mine foreldres hage nydelig 🙂 Stor og god og gammeldags, og med stor så mener jeg stor 😉
  Alltid en fryd å komme innom der!

 3. Endelig fant jeg bloggen ikke bare nye innlegg via mail oppdatering . Bsom relativt ny hage eier av en viss str er en fasinert særlig fordi bardommens blomster dukket opp og med de minnet om min elskede mommo . Morsomme konkuranser for viderekommenr riktig nok men en kan glede seg uten delta . Det verste er at jeg husker ikke hvor en fant deg bare at det ikke var via andre blogger men ved at jeg googlet noe . Takk for en vandring blandt bardommsninner blomster og vakkerblogg med en god penn som veiledning . Hvem du nå er . Frida

 4. Hei Frida, det er ofte folk finner hit via google, så det høres ikke utenkelig ut, flott at du likte deg, håper du kommer tilbake 🙂

  Konkurransen er slettes ikke for viderekommende! Alle kan delta, bare man har bilde og internett 😉

 5. Så mange flotte blomster din mor har i sin hage! 🙂 Takk for titten. Flott å se de i stort format! Ha en god søndag! 🙂

 6. Moren din må ha en nydelig have! Det er så koselig med de gamle havene, de minner meg om farmoen min 🙂 Rosene øverst og nederst til venstre var spesielt søte synes jeg

 7. Hei – så flotte blomster da!
  Ja her regner det i dag – og etter tre knallhotte dager i London, holdt på å smelte bort – så kommer jeg altså hjem til knuste roser over alt! – makan til regnvær som må ha vært mens vi var borte! –
  Men jeg tok en tur i hagen i går – og noe har da klart seg… – regn er godt for grunnvannet, men det får da være grenser!
  Jeg har noen feriedager hjemme, godt det og!
  Skal ordne opp i hagen lit t.- og ikke minst…inne…
  Sitter her med frokosten, og skal legge ut nye bilder av roser og blomstrer som er i gang.
  ha en fin sommer videre!
  Tone

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her