«Svart» kornblomst.

svart-kornblomstJeg sådde i starten av mai noen svarte kornblomster som nå gleder meg med den nydeligeste farge. Som de fleste andre sorte blomster så er den slettes ikke svart, men den er jammen ikke langt i fra. En nydelig dyp burgunder farge, som er omtrent umulig å fotografere, men som er den perfekte parter i blomsterbedd og buketter. Denne skal jeg så mer av til neste år, det er helt sikkert!

Jeg har i det siste vært regnværsyk, det er nå grundig kurert av en eksplosjon i farger. Over 20 bloggere tok på under to dager utfordringen om å vise frem farger, du finner de via kommentarfeltet på Aksjon mot regnværsyke – fargeutfordring. Klikk deg gjennom og bli inspirert, og delta gjerne selv om du ønsker 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

 1. Jeg har hatt den et år jeg og. Gud hva jeg ønsker jeg hadde sådd den igjen når jeg ser din bilde. Vakker, kanskje litt dyster men vakker !!

 2. Jeg sådde den rett ut, og kunne nok sådd en måndte tidligere enn jeg gjorde, veldig greit, kom fint opp av seg selv uten noe dill.

  Jeg har heldigvis mer frø igjenn, så denne skal sås til neste år, også skal jeg prøve å ta frø av den, blir spennende å se hva resultatet blir (om den er frøekte).

 3. Den er kjempefin. Artig å se bilde, hadde glemt av at kornblomst kan være så flott. Før flere år siden, pleide jeg å så denne mørke, og det gjør jeg nok til neste år også.

 4. Hei du :)) Gratulerer med ny blogg!! Jeg liker kjempegodt det enkle og delikate designet på headeren! Nå har jeg kost meg med nydelige bilder av blomster og ekorn og må igjen si at bloggen din er en fryd for øyet! Er alltid imponert av din kunnskap om blomster og dyr.
  Sorte blomster er fantastiske og jeg kjenner at det kribler i fingrene etter å komme mer iorden med hagen her. Vi har prioritert det som skal gjøres på innsiden av huset og det går selvfølgelig utover hagen, men krydderbedet har jeg gjort istand og der bor det både tomatplanter og krydderurter som salvie, to sorter mynte, oregano, luftløk og timian.
  Koser meg over dette bedet hver dag men har altså 1 mål hage igjen som må ruskes opp i og planlegges.
  Skulle hatt deg som nabo 😉
  Ha en fin dag videre! her regner det som besatt men vi holder på å legge gulv så det gjør vel ikke så mye!
  Klemmer fra Kardemomme :))

 5. Helt nydelig Anne!!! var innom Edgar og fikk med meg hans planter i denne fargen.. kan love deg fikk tenning .. en ting er i allefall sikkert.. jeg skal ha noen inn her også:o))) Har noen ideer om nye bed bare den «#% sola kan titte innom snart.. det er temmelig håpløst å ligge på alle fire i en druknet plen!!

  Kos dæ..klem fra mæ

 6. Jeg er veldig glad i slike mørke blomster, de er så flotte innslag og kontraster i bed og går nesten til alle farger. Kornblomsten din var helt skjønn 🙂

 7. Hey, hagen til Edgar høres ut som en skikkelig treat 😀

  Kardemomme, hyggelig at du har funnet veien inn hit 🙂

  Det er første gangen jeg har kornblomster i hagen, absolutt en slager som skal gjenntas ja 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her